Ο Παναγρινιακός δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες σε μια πολύ καλή έδρα και πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα του Αντιρρίου.

Το τελικό 0-3 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα, από την στιγμή που τα 3 γκολ των φιλοξενούμενων σημειώθηκαν στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης.

Ο Παναγριναικός λοιπόν ήταν καλύτερος και πήρε δίκαια την νίκη με 3-0 επί του Ατρόμητου Αντιρρίου.

Το ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους ήταν εντυπωσιακό!!  Μόλις στο 8΄σέντρα του Βασιλάρη, κεφαλιά του Κούση η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, και ένα λεπτό αργότερα , εκτέλεση φάουλ από τον Βασιλάρη, κεφαλιά του Νάκου, ο Ανδριόπουλος απομακρύνει σε κόρνερ.

Με την συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου της αναμέτρησης, ο Παναγρνιακός πήρε προβάδισμα στο σκορ με σκόρερ τον Καντάνη με κοντινή κεφαλιά, μετά από σέντρα του Ζαχαράκη, και πάσα του Κούση προς τον σκόρερ.

Στο 24΄ο Παναγρινιακός διπλασιάζει τα τέρματά του με κοντινή προβολή του Κούση, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την απόκρουση του Ανδριόπουλου σε δυνατό διαγώνιο σουτ του Νάκου.

Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε  στο 36΄με δυνατό σουτ του Νάκου έξω από την περιοχή.

Διαιτητής : Τσοπλάκος

Βοηθοί: Αλεξόπουλος, Κουτρομάνος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ατρόμητος Αντιρρίου (Γιώργος  Πετσίνης)

Ανδρεόπουλος, Κάκκος Β., Βαλής (46′ Καραδήμας), Θανασιός, Ταμπάκης, Γεωργακόπουλος, Ψυχογιός ( 75΄ Ρηγόπουλος), Παπαγιάννης, Κάκκος Ν. (69′ Παπαγιάννη), Παπαποστόλου, Αλμπάνης (57′ Κατσίκας)
Παναγρινιακός (Λάκης Παπαχρήστος)

Μπαλάφας, Καλοκαίρης, Κάππας, Ζαχαράκης, Φραγκούλης Α.,  Καντάνης, Βασιλάρης (62′ Σαμψώνας), Ψηφής, Φραγκούλης Σ. (63 ‘ Βασιλόγιαννης), Νάκος (86′ Μπούρος), Κούσης (80’ Κλειτσίκας)