Για την βαθμολογική θέση του Παναιτωλικού, μίλησε ο Ιγκόρ Γιοβάνοβιτς, ο οποίος δήλωσε πως είναι καλύτερα σαν ομάδα τώρα υπό τις οδηγίες του Μάκη Χάβου, ενώ στάθηκε στην ψυχολογία που πρέπει να αλλάξει στον Παναιτωλικό για να έρθουν οι νίκες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας: «Στα πρώτα έξι παιχνίδια είχαμε άλλον προπονητή και σήμερα είχαμε άλλον. Όπως μπορείτε να δείτε, τώρα είμαστε πιο ισχυροί, πιο δυνατοί πιο ομάδα. Σήμερα τους δώσαμε δύο εύκολα γκολ και μετά ήταν δύσκολο καθώς παίζαμε στο «σπίτι» του αντιπάλου. Πρέπει να πιεστούμε λίγο παραπάνω και να σκοράρουμε, καθώς άμα πετύχουμε πρώτοι γκολ θα είναι πιο εύκολα για εμάς να νικήσουμε το παιχνίδι».

Για τον τρόπο παιχνίδιου του Χάβου: «Πιστεύω ότι βοηθάει το στυλ του Χάβου. Είμαστε πιο συμπαγείς σαν ομάδα αλλά άμα κάνεις αυτά τα λάθη στο γήπεδο του Άρη, μετά είναι δύσκολο να γυρίσεις το παιχνίδι».

Για τον Μπράουν Ιντέγε: «Μου άρεσε σαν παίκτης ο Ιντέγε. Μου άρεσε επίσης, που έπαιξα κόντρα σε αυτόν τον παίκτη και γενικότερα κόντρα σε καλές ομάδες. Είναι μια καλή ομάδα ο Άρης με έμπειρους παίκτες».

Για το αν θα αλλάξει η ψυχολογία με μια νίκη: «Φυσικά μια νίκη θα μας δώσει ψυχολογία. Αυτό θα συμβεί άμα δουλέψουμε σκληρά και το δείξουμε στο γήπεδο».

Για το πρωτάθλημα στην Ελλάδα: «Το πρωτάθλημα στην Ελλάδα έχει καλούς παίκτες και καλές ομάδες, με ωραίες ατμόσφαιρες στα γήπεδα».

https://www.sdna.gr