Αναλυτικά όλα όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Αρχικά είπε: «Πρώτα από όλα ήρθαμε με στόχο τη νίκη γιατί ξέρουμε σε τι κατάσταση είμαστε. Δεν μας απείλησε ο Άρης, δεν νιώσαμε πολύ πίεση και με δυο πέναλτι βρέθηκε εύκολα μπροστά στο σκορ. Προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε, στο 2ο μέρος μπήκαμε με στόχο ότι όλα τα ματς γυρνάνε, δεν το καταφέραμε, φάγαμε και την κόκκινη κάρτα σε σημείο που δεν έπρεπε, μετά ο Άρης είχε και άλλες ευκαιρίες. Όπως κύλησε το ματς είναι λογικό να έρθει αυτή η ήττα για εμάς».

Πρόσθεσε πως: «Όπως είπα δεν μας απείλησε ο Άρης πέρα από τα πέναλτι στην αρχή, ήρθαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, η κόκκινη έπαιξε τον ρόλο της αλλά η πραγματικότητα είναι ότι χάσαμε με 2-0, είμαστε χωρίς νίκη και είμαστε με την πλάτη στο τοίχο».

Ερωτηθείς για το τι χρειάζεται ο Παναιτωλικός για να αλλάξει την κατάσταση:

«Χρειάζεται να βγουν μπροστά οι προσωπικότητες, να μπει μια αγωνιστική τάξη, έχουμε καλή ομάδα. Όταν δεν σου πάει καλά, είναι λογικό να βρίσκεται σε αυτή τη κατάσταση, το ταλέντο υπάρχει στην ομάδα, δουλεύουμε αρκετά καλά αλλά δεν μας πάνε τα αποτελέσματα. Ο κ. Χάβος θα μας δώσει άλλο αέρα, είναι στα χέρια και τα πόδια μας να ανατρέψουμε την κατάσταση».

Για την έλευση του Μάκη Χάβου στον πάγκο του Παναιτωλικού, σημείωσε ότι:

«Πρώτον, έχει αλλάξει η αυτοπεποίθηση της ομάδας, είμαστε πιο δυνατοί και είναι ένας προπονητής που γνωρίζει καλά την κατηγορία και θα μας βοηθήσει».

Σχετικά με την δική του παρουσία:

«Προσωπικά δουλεύω κάθε μέρα, δίνω το 100% στις προπονήσεις και σε κάθε ματς γίνομαι καλύτερος. Πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση στην ομάδα, πρέπει και εγώ να δώσω έξτρα βοήθεια στην ομάδα, αλλά τώρα πρέπει να αλλάξουμε όλοι και να βγούμε μπροστά και να έρθει μια νίκη για να αλλάξει η κατάσταση. Ταλέντο υπάρχει μεγάλο στην ομάδα όπως είπα, ο προπονητής ξέρει τι πρέπει να κάνει, εμείς οι Έλληνες παίκτες τον ξέρουμε ήδη, θα τον μάθουμε και οι ξένοι παίκτες μας, ώστε να δείξει η ομάδα άλλο πρόσωπο».

https://www.sdna.gr