Ως συνήθως, ο Ντίνος Καλαμπάκος αντιμετώπισε με χιούμορ τόσο την ήττα του Μεσολογγίου από τον Προμηθέα, όσο και τη νέα αποχώρηση παίκτη, μετά τη συμφωνία του Chad Brown με τη γερμανική Giessen.

«Είναι μερικές εβδομάδες τώρα που άνοιγε η πόρτα και δεν ξέραμε ποιος ήταν, εάν έμπαινε ή αν έβγαινε. Για σήμερα δεν είμαι απογοητευμένος. Τις τελευταίες πέντε εβδομάδες ήταν η πρώτη που είχαμε πάνω από οκτώ παίκτες στις προπονήσεις, αφού γίνονται συνέχεια προσθαφαιρέσεις και με του Brown ολοκληρώνουμε και την τελευταία, θέλω να πιστεύω», τόνισε ο προπονητής του Μεσολογγίου μετά την ήττα από τον Προμηθέα, την 7η στη σειρά στη Basket League.

«Ελπίζω να βρούμε γρήγορα τον αντικαταστάτη του και να μπούμε όλοι μαζί στο γήπεδο να δούμε ποιοι είμαστε. Να δουλέψουμε για να χτίσουμε μια τελείως καινούργια ομάδα η οποία θα θέλει παρά πολλή δουλειά, έχει μεγάλο δρόμο μπροστά της. Ηρθε ο Eugene (Lawrence) πριν μια βδομάδα, ο Toddrick (Gotcher) πρν από τρεις μέρες και συνεχίζουμε», συνέχισε ο Καλαμπάκος, που κατέληξε στο εξής:

«Θα τη βρούμε την άκρη όμως, είμαι αισιόδοξος. Σήμερα είχαμε αποφασίσει να παίξουμε και αρκετά με τους ξένους για να καταλάβουν πού ήρθαν, ίσως ήταν λάθος η αγρανάπαυση των Ελλήνων, αφού σε εμάς παίζουν πολύ αλλά θα επιστρέψει η κανονικότητα. Αν καταφέρουμε να σωθούμε νομίζω ότι όλοι, η πόλη, οι διοικούντες κι εμείς που έχουμε έρθει εδώ θα είμαστε ευτυχισμένοι».