Η διάθεση είναι ξεκάθαρη. Ο Παναιτωλικός προτίθεται να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ του εν όψει της νέας σεζόν από τη στιγμή που αρκετοί δεν προσέφεραν τα αναμενόμενα. 

Από τους παίκτες που μένουν ελεύθεροι ελάχιστοι θα παραμείνουν όπως έχουμε αναφέρει καιρό τώρα. Ο Παναιτωλικός θέλει να κρατήσει τον Χόρχε Ντίας και δεν καίγεται για κανέναν άλλον. Ίσως γίνουν 1-2 ανανεώσεις ακόμα.

Το θέμα είναι ότι υπάρχει η επιθυμία να σπάσουν και συμβόλαια. Το Sportime αποκάλυψε το θέμα με τον Έλντερ Μπαρμπόσα και στη συνέχεια πως προς αποχώρηση βρίσκονται και οι Τσότσαλιτς, Καρασαλίδης και Καρέλης. Ενδεχομένως να μπει άλλο ένα όνομα στη λίστα με τους παίκτες που έχουν συμβόλαιο.

Πόσοι εύκολο, όμως, είναι να φύγουν έτσι εύκολα οι προαναφερθέντες παίκτες; Ο Μπαρμπόσα, που τη νέα σεζόν είναι να πάρει 180.000 ευρώ, θα αφήσει έτσι εύκολα τα χρήματά του; Ίδια ερώτηση θα μπορούσε να γίνει και για τους υπόλοιπους. Εννοείται πως το καλοκαίρι τώρα ξεκίνησε και άπαντες έχουν την ικανότητα να βρουν προτάσεις. Το ερώτημα, όμως, είναι εάν θα εξασφαλίσουν αλλού τα ίδια χρήματα. Το να ψωνίζεις, πάντως, τον Ιανουάριο δίνοντας μάλιστα καλά συμβόλαια και λίγους μήνες μετά να λες στους ίδιους παίκτες πως δεν σου κάνουν, δείχνει και το τι προγραμματισμός υπάρχει…

https://www.sportime.gr/