Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε τον προγραμματισμό για την επόμενη μέρα. Ο Γιάννης Αναστασίου ανακοινώθηκε, το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ είναι σε εξέλιξη και ήδη «τσεκάρονται» και μεταγραφικοί στόχοι.

Πάντα στο φινάλε της σεζόν η προτεραιότητα δίνεται στους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ. Ο Παναιτωλικός έχει να λύσει συμβόλαια χωρίς αυτό να είναι εύκολο, έχει να διαπραγματευτεί ανανεώσεις και παράλληλα θα ξεκινήσει η αξιολόγηση και των παικτών που προτείνονται.

Υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που ήδη έχουν τσεκαριστεί και αρέσουν. Ο Γιάννης Μασούρας ανήκει στη συγκεκριμένη κατηγορία. Τη χρονιά που μας πέρασε ως δανεικός στην Γκόρνικ έκανε 23 συμμετοχές και ένα γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ έπαιξε και σε δύο ματς στο Κύπελλο. Ο Πατρινός δεξιός μπακ-χαφ ανήκει στον Ολυμπιακό και έχει συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια. Ωστόσο, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν φαίνεται να τον έχει στις επιλογές του. Γι’ αυτό και όλα είναι πιθανά για το μέλλον του. Είναι γνωστό πως ο Παναιτωλικός δεν παίρνει δανεικούς. Σε περίπτωση, όμως, που το συμβόλαιό του λυθεί, δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση.