Από τους παίκτες που ολοκληρώνονται τα συμβόλαιά τους ο Παναιτωλικός θα επιχειρήσει ελάχιστους να κρατήσει. Ο Χόρχε Ντίας είναι ένας εξ αυτών.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως συγκριτικά με την πλειονότητα των συμπαικτών του ο Ντίας ξεχώριζε σαν τη μύγα μέσα στο γάλα. Ο Παναιτωλικός θέλει να τον «δέσει» για την ποιότητά του, για τον χαρακτήρα του και την παρουσία του στα αποδυτήρια. Μπορεί να εμπνεύσει στους υπόλοιπους, γνωρίζει πού βρίσκεται και ποιες είναι οι απαιτήσεις.

Όπως είχαμε αναφέρει, υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι, όπως ο Αστέρας Τρίπολης. Τηλέφωνα έπεσαν και από αλλού (πχ Βόλος, Ιωνικός), αλλά όταν άκουσαν το ποσό που ζητούσε, έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Μέχρι και πριν από λίγες μέρες ο Ντίας σε όποιον του τηλεφωνούσε έλεγε πως θέλει 180.000 ευρώ για να φύγει από το Αγρίνιο. Τόνιζε, μάλιστα, πως μόνο για τον Παναιτωλικό θα κάνει την εξαίρεση να πέσει σημαντικά. Συνηθίζεται τον Ιούνιο αρκετοί ποδοσφαιριστές να ζητούν απίθανα ποσά, αλλά δύσκολα θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να πάει τόσο ψηλά για τον 31χρονο με μία μόνο εξαίρεση.

https://www.sportime.gr/