Το πρωτάθλημα της Football League ολοκληρώθηκε με την Καλαμάτα να κατακτά τον τίτλο στο Νότιο Ομιλο και τη Βέροια στο Βόρειο.

Με βάση το νέο νόμο οι ομάδες της Football League, θ’ αγωνιστούν στο επόμενο πρωτάθλημα στη Super League 2, που θα έχει με τα έως τώρα ισχύοντα 36 ομάδες.

Αυτές θα είναι οι Β’ Ομάδες των ΑΕΚ, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, ενώ ερωτηματικό αποτελεί ο Άρης και ο Ολυμπιακός Βόλου. Η ΑΕΛ που έπεσε από την SL1, οι Ξάνθη, Λεβαδειακός, Εργοτέλης, Χανιά, Διαγόρας Ρόδου, Παναχαϊκή, Τρίκαλα, Απόλλων Λάρισας, Δόξα Δράμας που αγωνιστηκαν πέρυσι στη Super League 2, οι Βέροια, Καβάλα, Πανσερραϊκός, Ολυμπιακός Βόλου, Πιερικός, Τρίγλια, Θεσπρωτός, Αλμωπός Αριδαίας από τον Βόρειο Ομιλο της FL και οι Καλαμάτα, Επισκοπή, Ιάλυσος, Σαντορίνη, Καλλιθέα, Αιγάλεω, Νίκη Βόλου από τον Νότιο Ομιλο της FL.

Εκκρεμεί μία θέση μεταξύ Ρόδου και Αστέρα Βλαχιώτη (ανάλογα με τη δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης της πρώτης), άλλες τέσσερις θέσεις θα καλυφθούν από τα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής που βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ παραμένει ανοικτό τι μέλλει γενέσθαι με τους δύο (Καραϊσκάκης και ΟΦΙ) που έπεσαν φέτος από τη Super League 2.