Τρεις παίκτες έχει κλείσει έως τώρα ο Παναιτωλικός, αλλά τα κενά στο ρόστερ παραμένουν πολλά. Μεταγραφές θα γίνουν αρκετές ακόμη.

Ο Παναιτωλικός έκλεισε στη θέση του τερματοφύλακα μετά τον Ροντρίγκες, ο οποίος θα κάνει δίδυμο με τον Μελίσσα. Πήρε τον Λούι που μαζί με τον Μεντίνα θα είναι οι δύο δεξιοί μπακ και ο Χουχούμης με τον Περέιρα αριστερά. Στα στόπερ υπάρχει μπέρδεμα γιατί συμβόλαια έχουν οι Τσότσαλιτς και Καρασαλίδης χωρίς να είναι τόσο εύκολο να τα λύσουν.

Κεντρικοί αμυντικοί θα αποκτηθούν. Ο πρώτος ακούγεται ότι ήδη βρέθηκε. Οι επαφές έχουν προχωρήσει αρκετά και το όνομά του τις επόμενες μέρες θα διαρρεύσει εάν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο. Αυτός θα είναι η μία από τις επόμενες μεταγραφές. Μία από τις υπόλοιπες θα είναι και ο αμυντικός χαφ.

Αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν προταθεί για τη θέση στο «6». Ανάμεσα σε αυτούς και ο Βαγιέμπα Σακόρ. Έφυγε από τον ΟΦΗ ο Νορβηγός και αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Τέλος, στα γραφεία της ΠΑΕ έχει φτάσει και το βιογραφικό του Φράνκο Μπελόκ που έπαιζε στον Αστέρα Τρίπολης.