Ο 26χρονος ανασταλτικός μέσος που θα συνεχίσει στα «καναρίνια» είπε μέσω των social media «αντίο» στην Ολίμπια όπου και αγωνίζονταν

Παίκτης του Παναιτωλικού είναι από σήμερα (14/7) ο Ντέμπι Φλόρες, καθώς ο 26χρονος ανασταλτικός μέσος από την Ονδούρα συμφώνησε με τα «καναρίνια» και θα έρθει στην Ελλάδα μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο Golden Cup. O διεθνής χαφ μέσω των social media αποχαιρέτησε την Ολίμπια όπου και έπαιζε τα τελευταία χρόνια και κάθε φορά στέφονταν πρωταθλητής!

ΤΟ «ΜΥΝΗΜΑ» ΤΟΥ

Φεύγω σήμερα από την Ολίμπια, η οποία ήταν το σπίτι μου για 2,5 χρόνια. Φεύγω χωρίς να έχω να παραπονεθώ για κάτι και χωρίς να μπορεί να παραπονεθεί κάποιος για μένα. Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου γιατί στην ομάδα που μου έδωσε τόσα πολλά όταν το χρειάστηκα. Μου έδωσε την ευκαιρία, πίστεψε σε μένα και στις ικανότητές μου, όταν κανείς δεν το πίστευε. Κρατώ πολλές αναμνήσεις, πολλούς φίλους, αξέχαστους σε νύχτες μαγικές και το σεβασμό και την αγάπη όλων.

Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα, τους παίκτες, τους προπονητές, τον πρόεδρο, το τεχνικό επιτελείο, όσους δούλεψαν στη διοίκηση, τους φροντιστές. Σας ευχαριστώ για ό,τι έμαθα και την αγάπη που έλαβα κάθε μέρα. Επίσης στους φιλάθλους που παρά τις άσχημες στιγμές με στήριξαν τόσο πολύ. Ελπίζω να επιστρέψω κάποια μέρα, για μένα δεν είναι αντί, είναι εις το επανιδείν, αλλά ό,τι και να γίνει είστε η οικογένειά μου και σας έχω στην καρδιά μου.

....