Ο τεχνικός διευθυντής του Παναιτωλικού, Μάκης Μπελεβώνης, τοποθετήθηκε αναφορικά με το πρόβλημα του κορονοϊού στην ομάδα.

Στην εκπομπή «ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» της ΕΡΤ 3 μίλησε ο τεχνικός διευθυντής του Παναιτωλικού, Μάκης Μπελεβώνης. Ειδικότερα επισήμανε για:

Τα κρούσματα του covid-19 στην ομάδα και την αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Δυστυχώς στα χθεσινά τεστ βρήκαμε πολλά θετικά δείγματα. Ξεπέρασαν τον αριθμό των ποδοσφαιριστών που αναβάλλεται ένα παιχνίδι. Ισχυρό σοκ, σε μία περίοδο που είχαν επιστρέψει οι τραυματίες μας. Θεωρούσαμε ότι είμαστε αρκετά δυνατοί να παλέψουμε οποιοδήποτε παιχνίδι. Θα μας πάει αρκετά πίσω».

Το ματς με τη Λαμία: «Βεβαίως και θέλουμε να είναι όλοι καλά στα επόμενα τεστ. Τηρούμε το υγειονομικό πρωτόκολλο. Θα είναι πρόβλημα. Πρέπει να μείνουμε δέκα μέρες εκτός προπονήσεων καθώς είχαμε δέκα κρούσματα. Είναι θέμα για μας».

Το πώς είναι να βιώνει μία ομάδα την έξαρση του κορονοϊού: «Είναι πολύ δύσκολο. Επειδή στην πόλη και τον Νομό υπάρχει μεγάλη θετικότητα. Προσπαθήσαμε να απομονώσουμε την ομάδα. Δεν χρησιμοποιούσαμε αποδυτήρια. Οι ποδοσφαιριστές έκαναν μπάνιο στα σπίτια τους. Κάναμε απολύμανση καθημερινά αλλά ήρθε αυτό το χτύπημα».

Τις μεταγραφές: «Στο σχεδιασμό μας είναι 2-3 κινήσεις ακόμη. Είμαστε πολύ κοντά να προχωρήσουμε σε κάποιες από αυτές. Πιστεύουμε ότι όλοι οι νέοι παίκτες θα βοηθήσουν».

Την κλήρωση του Κυπέλλου: «Δύσκολη κλήρωση απέναντι στον πρωταθλητή. Θα κάνουμε ότι καλύτερο για να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης. Η ομάδα είναι σε καλό φεγγάρι. Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς. Θέλουμε να πάμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια του πρωταθλήματος».