Η Super League Interwetten δεν αναστέλλεται και το πρωτόκολλο αλλάζει. Οι διαφοροποιήσεις σε σχέση με αυτό που είναι σε ισχύ αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες, αλλά κάποιες βασικές τροποποιήσεις σάς τις παραθέτουμε…

Πλέον ο εκάστοτε προπονητής προσμετράται στα κρούσματα. Αν δηλαδή έξι ποδοσφαιριστές έχουν προσβληθεί από κορονοϊό και το ίδιο συμβεί με τον προπονητή, τότε η αναμέτρηση της συγκεκριμένης ομάδας θα αναβληθεί.

** Μια ομάδα που βρισκόταν σε καραντίνα και οι προπονήσεις της είχαν σταματήσει λόγω κρουσμάτων κορονοϊού, όταν πια γυρίσει στο γήπεδο, οι αγώνες της θα μπορούν να οριστούν από την τέταρτη ημέρα και μετά. Να έχουν γίνει δηλαδή τουλάχιστον τρεις προπονήσεις, να έχουν περάσει τουλάχιστον τρεις μέρες από την επιστροφή στο γήπεδο.

*** Αν μια ομάδα έχει δηλωμένους τέσσερις τερματοφύλακες στη Λίγκα, στην περίπτωση που οι τρεις έχουν κορονοϊό με βάση τα τελευταία τεστ, τότε το παιχνίδι της θα αναβληθεί. Αν έστω οι δύο από τους τέσσερις είναι αρνητικοί, το ματς θα διεξαχθεί κανονικά.

**** Στην περίπτωση που σταματήσουν οι προπονήσεις μιας ομάδας λόγω κρουσμάτων κορονοϊού (εννέα), τότε οι παίκτες θα γυρίσουν στο γήπεδο την έβδομη ημέρα.