Η διοργανώτρια αρχή της SL1 ανακοίνωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (8/1) πως αναβάλλονται οι αγώνες της Κυριακής (9/1), Ιωνικός – Απόλλων Σμύρνης και ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, για τη 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1, λόγω των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού στις συγκεκριμένες ομάδες.
Επίσης δεν θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Άρης – Ατρόμητος και Παναιτωλικός – Λαμία .Συνολικά λοιπόν 4 ματς αναβάλλονται..
Η ανακοίνωση της SL1:
«Ανακοινώνεται ότι οι αγώνες Α.Ε.Κ. – Π.Α.Ο.Κ. & ΙΩΝΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλονται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Π.Α.ΟΚ. και της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ αντίστοιχα.
ΤΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ










