Το… ποδαρικό του Δικεφάλου στο 2022 άργησε κατά μια εβδομάδα, εξαιτίας της κατάστασης που διαμορφώθηκε με τον κορωνοϊό, που οδήγησε στις αναβολές των αναμετρήσεων με Παναιτωλικό και ΑΕΚ.

Το ματς με τους Αγρινιώτες ορίστηκε για την Τετάρτη (12/1), με τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του να ξεκινούν την προετοιμασία τους για τον συγκεκριμένο αγώνα, που θα είναι ο πρώτος για τον Δικέφαλο στο νέο έτος.

Για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Τσούμπα Άκπομ, με τον Σέρβο εξτρέμ να εκτίει την τιμωρία του επειδή συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες στο πρωτάθλημα και τον Άγγλο επιθετικό, για την αποβολή του στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΛ.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, ωστόσο θα έχει και επιστροφές, αφού ο Λούκας Τέιλορ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε και τέθηκε ξανά στην διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού, ενώ στις διαθέσιμες επιλογές για τον 52χρονο προπονητή είναι πλέον και οι Ζαμπά-Τσόλακ που επέστρεψαν στον ΠΑΟΚ μετά τους δανεισμούς τους.