Ο ΠΑΟΚ περιμένει να κάνει, έστω και καθυστερημένα, ποδαρικό στο 2022 υποδεχόμενος το απόγευμα της Τετάρτης (12/1 – 17:15) τον Παναιτωλικό στην άδεια, λόγω τιμωρίας, Τούμπα.

Το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ είναι να γίνει κανονικά η εξ αναβολής αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, που αναβλήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη (5/1) λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού και στις δύο ομάδες.

Ο οι «ασπρόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς πάντως να ανακοινώσουν την αποστολή, με την ελπίδα όπως αναφέρουν «αυτή τη φορά να μπει στο γήπεδο και το κοντέρ να ξεκινήσει να γράφει για το 2022».

Ο ΠΑΟΚ, όπως τονίζεται στην επίσημη ενημέρωση από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, ετοιμάζεται κανονικά για την πρεμιέρα στη νέα ημερολογιακή χρονιά.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χτες το πρωί με το σκηνικό να είναι άκρως χειμωνιάτικο. «Σε συνθήκες Ουκρανίας (ή χειρότερες) για να συνηθίζει κι ο Ζόσε Μπότο!»

Κάτω από τη βροχή και τον χαρακτηριστικό αέρα Νέας Μεσημβρίας ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του έκαναν την τελευταία τους πρόβα για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Μια πρόβα που ήταν αφιερωμένη στην τακτική και τις στατικές φάσεις.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισε τρέξιμο στο γήπεδο και ο Νέλσον Ολιβέιρα πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο.

Για την αναμέτρηση της Τούμπας (12.01, 17:15) δεν υπολογίζονται και οι τιμωρημένοι Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Τσούμπα Άκπομ.