Στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα του νέου προπονητή στον Απόλλωνα Θέρμου, με την διοίκηση του συλλόγου να είναι έτοιμοι να ανακοινώσει τον εκλεκτό της.

Το ότι ο Γιώργος Γιάκος αποτελεί τον βασικό στόχο του Απόλλωνα Θέρμου για το πόστο της τεχνικής ηγεσίας θεωρείται πλέον δεδομένο.

Όπως επίσης είναι δεδομένο ότι ο πρώτος προπονητής με τον οποίο έγιναν ουσιαστικές συζητήσεις για συνεργασία στην συνέχεια της χρονιάς είναι ο Γιώργος Γιάκος.

Στην καταγραφή των στόχων, που έγινε από τους ανθρώπους του Απόλλωνα , κατέληξαν στη περίπτωση του έμπειρου Αγρινιώτη τεχνικού, και εκείνο που ήθελαν σε πρώτη φάση ήταν να διαπιστώσουν κατά πόσο ο Γιάκος ήταν διατεθειμένος να επιστρέψει και πάλι μετά από 5 χρόνια στον πάγκο της ομάδας.

Από την στιγμή που αυτό διαπιστώθηκε στις διερευνητικές συζητήσεις που έγιναν ανάμεσα στις δυο πλευρές , τα πάντα θα κριθούν στην κατ΄ ιδίαν συνάντηση που θα έχει ο πρόεδρος του Απόλλωνα Θέρμου με τον Γιώργο Γιάκο .

Εκεί που θα τεθούν και συγκεκριμένα δεδομένα ,εκεί όπου θα τεθεί πάνω (και) σε οικονομική βάση η πιθανότητα συνεργασίας των δυο πλευρών.

Οι πληροφορίες από την πόλη του Θέρμου αναφέρουν ότι στις επόμενες ώρες θα υπάρχει και η τελική απόφαση για το θέμα προπονητή, (αν θα είναι ο Γιάκος, ή κάποιος άλλος ),και στην συνέχεια θα συζητηθούν η πιθανότητα μεταγραφικής ενίσχυσης του Απόλλωνα Θέρμου, καθώς και οι ποδοσφαιριστές που αναμένεται να αποχωρήσουν.