Επιστροφή στην ποδοσφαιρική δράση για τις ομάδες που συμμετέχουν στις ερασιτεχνικές Κατηγορίες, με αγώνες ποδοσφαίρου που ολοκληρώνουν τον Α’ γύρο πρωταθλήματος στην Α’ Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Αιτ/νίας. Μετά από έναν μήνα “αναγκαστικής” αποχής από κάθε αθλητική δραστηριότητα, ο Αστέρας Μεσολογγίου υποδέχεται τον Απόλλων Δοκιμίου στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου “Θ. Πασσιόπουλος”. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022, στις 3:00 μ.μ., στα πλαίσια της 11ης Αγωνιστικής, ευελπιστώντας ότι οι καιρικές συνθήκες θα ευνοήσουν να γίνει ομαλά το παιχνίδι αυτό.

Ο προπονητής μας Ι. Ντζιβανάκης ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του αγώνα, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, μετά από πολύ καιρό. Όλο αυτό το διάστημα υπήρξαν δυσκολίες στις προπονήσεις της ομάδας λόγω των καταστάσεων της πανδημίας και τραυματισμών αλλά τη τελευταία εβδομάδα είδε ικανοποιημένος να επιστρέφουν όλοι οι παίκτες σε ρυθμούς προπόνησης και να δηλώνουν έτοιμοι για τον δύσκολο Σαββατιάτικο αγώνα πρωταθλήματος. Απόντες από τον αγώνα θα είναι οι Μ. Μάντης, Μπαρμπαρούσης και ο Παναγιωτόπουλος, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Από την άλλη πλευρά ο Απόλλων Δοκιμίου έχει πραγματοποιήσει μια πολύ καλή πορεία έως τώρα στο πρωτάθλημα και δικαίως φιγουράρει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Την προηγούμενη 10η αγωνιστική ο Αστέρας Μεσολογγίου δέχθηκε βαριά ήττα από την Α.Ε. Ευηνοχωρίου με 5-2 ενώ ο Απόλλων Δοκιμίου επικράτησε εύκολα με 4-0 επί του Αστέρα Καμαρούλας, εντός έδρας.

Θυμίζουμε στους φιλάθλους που θα προσέλθουν στο γήπεδο ότι θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα δηλαδή θα είναι δυνατόν η είσοδος στις κερκίδες μόνον για άτομα που έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα και για άτομα που νόσησαν με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες.