Ο στόπερ των «κυανοκίτρινων» σημείωσε το πρώτο του εν Ελλάδι γκολ και θα απουσιάσει από τα επόμενα ματς του Παναιτωλικού λόγω υποχρώσεών του με την Εθνική Καναδά.

Χωρίς τον Κορνέλιους θα παίξει την Τετάρτη (26/1) ο Παναιτωλικός στο Φάληρο, στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Ο στόπερ των «κυανοκίτρινων» θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής του Καναδά για τα κρίσιμα παιχνίδια της με Ονδούρα (ο Φλόρες δεν κλήθηκε καθώς είναι βαθμολογικά αδιάφορα παιχνίδια και στην ομάδα του θα κάνουν δοκιμές), ΗΠΑ, Ελ Σαλβαδόρ, όπου και θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στο Μουντιάλ των ΗΠΑ.

Παράληλλα θα «χάσει» και τα παιχνίδια με Αρη, Ολυμπιακό (στο πρωτάθλημα), όπου θα εκτίσει εκεί την ποινή του.

Ο 25χρονος μάλιστα ήταν σήμερα εκ των πρωταγωνιστώντων «κυανοκίτρινων» στο 4-2 επί του ΟΦΗ, καθώς βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα με τα «καναρίνια». «Τη φάση του γκολ την είχαμε δουλέψει με τον Μπαρμπόσα και του το θύμισα πριν την εκτέλεσή του. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ο Μελίσσας έσωσε την παρτίδα όταν έκανα το πέναλτι. Πήραμε μία μεγάλη νίκη. Είναι καλό που γράφουμε ιστορία (πρώτη νίκη με ΑΕΚ στην Αθήνα, επί του Ολυμπιακού κτλ). Θα ήθελα με την Εθνική να είχαμε αντίπαλο τον Φλόρες, ώστε να ανταλλάξουμε φανέλες», σχολίασε μεταξύ άλλων στην Cosmote TV.