ΡΕΠΟΡΤΑΖ , ΦΩΤΟ : ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΤΤΑΣ

https://ioniansports. gr

Σε ένα μέτριο ματς με λίγες φάσεις εκατέρωθεν Εθνικός Σκουλικάδου και Παναγρινιακός μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για την διαιτησία…

Στις καθυστερήσεις (90+5) έγινε η επίμαχη φάση όταν ο Λιβέρης εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα πήρε ύψος ο Καντάνης έπεσε αρχικά στο έδαφος και την ίδια ώρα ο Μαρούδας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα! Ο κος Χρονάς όμως είχε διαφορετική άποψη καθώς θεώρησε ότι ο επιθετικός του εθνικού έκανε επιθετικό φάουλ πάνω στον παίκτη του Παναγρινιακού! Από εκεί και πέρα έχει ο χαμός με τους ανθρώπους του Εθνικού να διαμαρτύρονται έντονα στον Αχαιό ρέφερι με τον τεχνικό του Εθνικού Στάθη Καραμαλίκη να του λέει ότι μας έριξες κατηγορία.

Στο τέλος, χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να φύγει από το γήπεδο ο διαιτητική τριάδα! Οι εξαγριωμένοι φίλαθλοι αλλά και οι αγανακτισμένοι άνθρωποι της διοίκησης δεν έλεγαν να φύγουν από το γήπεδο καθώς η κατάσταση παράμεινε τεταμένη έως την στιγμή που τα περιπολικά της αστυνομίας πήραν τους διαιτητές με προορισμό το λιμάνι του νησιού.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ: Κοντογιάννης, Σωτηρόπουλος, Γκόλιας, Βασιλόγιαννης, Φραγκούλης, Καντάνης, Τσακνής (53′ Τσοπανάς), Πατίλας (56’λ.τρ Βαλαβανίδης), Κατσής (77′ Κούσης), Μήλιος, Σκιαδάς

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ (Καραμαλίκης Στ.): Χατζιλάρι, Νικολακόπουλος, Ελέζι, Λιβέρης, Μούστα, Λυρτζής, Τσουκαλάς Β. (86′ Περιστέρης), Μπλάντζιος, Ουατάρα, Κακολύρης Τ., Μαρούδας Μ.