8 αγώνες 20 βαθμοί στον 1ο γύρο του πρωταθλήματος  είναι ο απολογισμός για τον ΑΟ Σκουτεράς που τον βρίσκει στην κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας το οποίο και συμμετέχει.

Με την αυλαία λοιπόν του πρώτου γύρου το ιστορικό σωματείο του ΑΟ Σκουτερας παίρνει τον άτυπο τίτλο του  πρωταθλητή χειμώνα.

Αήττητος με καλύτερη επίθεση και άμυνα στην κατηγορία. Το τρίπτυχο διοίκηση -προπονητής – ποδοσφαιριστές  είναι υπεύθυνο γι αυτή την ομάδα που πραγματικά έγινε στο πάρα …. πεντε λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Στο προεδρικό θώκο υπάρχει η Γεωργία Γιαννοκώστα μια δραστήρια γυναίκα και η μοναδική πρόεδρος σε όλο τον νομό σε ερασιτεχνικές ομάδες

Προπονητής είναι ο έμπειρος Γιώργος Αρμύρας που με εμπειρία σε μεγαλύτερες κατηγορίες αλλά και ταλέντο να δημιουργεί ομάδες από το μηδέν παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο.

Παίχτες με τον μικρότερο Μ.Ο ηλικίας που βρίσκονται συνέχεια στο γήπεδο. Το ΔΣ με τεράστια οργάνωση για ερασιτεχνικό επίπεδο που αποτελείται από αρκετές γυναίκες και ιθύνων νου μαζί με την πρόεδρο τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιάννη Καραγιώργο.

Σε όλα αυτά να προσθέσουμε και τους εκπληκτικούς φιλάθλους που εντός αλλά και εκτός έδρας είναι πάντα κοντά στην ομάδα.

Μετά από χρόνια βλέπουμε τον ΑΟ Σκουτεράς εφάμιλλο της ομάδας που την δεκαετία του 1990 έκανε πολύ καλές πορείες στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας.