Μπορεί η ΕΠΟ να πήγε κόντρα στη λογική και να αρνήθηκε το αίτημα για αναβολή του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό, παρά τη γενική αργία σε όλη τη χώρα, πλην όμως ήρθε η απόφαση της Πολιτικής Προστασίας και πρυτάνευσε η λογική.

Σύμφωνα με την απόφαση, θα ανασταλούν οι αθλητικές δραστηριότητες όλων των κατηγοριών και αθλημάτων σε Αττική, Κρήτη, Νότιο Αιγαίο, Βοιωτία, Εύβοια και Στερεά Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, στην απόφαση της Πολιτικής Προστασίας αναφέρεται:

Στην απόφαση «Κήρυξη κατάστασης Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας περιοχών της Επικράτειας την 26η Ιανουαρίου 2022″ (ΦΕΚ Β’ 189, 25-01-2022), του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, προβλέπεται η αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων, όλων των κατηγοριών και όλων των αθλημάτων, στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου, καθώς και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Εύβοιας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας».

Πλέον μένει να δούμε τι θα γίνει και με το ματς του Άρη με τη Λαμία, με τους κίτρινους να έχουν αιτηθεί και εκεί αναβολή, αλλά την ΕΠΟ να είναι αρνητική.

Αξίζει να σημειώσουμε πως πια τρεις από τους τέσσερις επαναληπτικούς προημιτελικούς έχουν αναβληθεί ελέω της κακοκαιρίας. Το Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναθηναϊκός, το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και το Ολυμπιακός – Παναιτωλικός.