1. Ο Απόλλων Λεμεσού ανακοίνωσε την απόκτηση του Τάσου Αυλωνίτη. Πώς συνδέονται Παναιτωλικός και Γιάκομπ Ούνε Λάρσον.

Τη δική του προσπάθεια κάνει ο πρωτοπόρος στην Κύπρο Απόλλων Λεμεσού για να κατακτήσει τον τίτλο και με αυτό το σκεπτικό ενισχύεται. Ο Τάσος Αυλωνίτης είναι το τελευταίο του μεταγραφικό απόκτημα.

Εξ αρχής υπήρχε διάθεση να δοθεί ένα καλό συμβόλαιο σε στόπερ. Στο τραπέζι έπεσαν διάφορες περιπτώσεις. Μία εξ αυτών ήταν και του Γιάκομπ Ούνε Λάρσον. Του Σουηδού στόπερ που τελικά απέκτησε ο Παναιτωλικός.

Στο Αγρίνιο το είχαν πάρει από πολύ νωρίς ζεστά με τον Λάρσον και γι’ αυτό έκαναν ό,τι μπορούσαν ώστε να τον αποκτήσουν. Στο φινάλε τα κατάφεραν. Αντιθέτως, ο Απόλλων Λεμεσού διαπίστωσε ότι το όλο deal θα πήγαινε αρκετά ψηλά. Η Τζουγκάρντεν δεν τον άφηνε έτσι, ενώ και ο ποδοσφαιριστής αξίωνε ένα σεβαστό ποσό. Για την ιστορία ο Παναιτωλικός έκανε μεγάλη υπέρβαση πληρώνοντας τόσο ενοίκιο όσο και ένα συμβόλαιο που δύσκολα συναντά κανείς για ομάδες αυτής της δυναμικής. Ειδικά εάν σκεφτεί κανείς πως μιλάμε για στόπερ.

Παρεμπιπτόντως, στο Αγρίνιο είχαν τσεκάρει και άλλες περιπτώσεις αμυντικών. Ο Τάσος Αυλωνίτης ήταν μία εξ αυτών. Ωστόσο, στην κρούση που κάποια στιγμή του έγινε, ο 32χρονος έδειξε να προτιμάει την παραμονή στο εξωτερικό.

Εκ του αποτελέσματος βρέθηκε λύση για όλους. Ο Λάρσον πήγε στο Αγρίνιο, ο Αυλωνίτης μένοντας ελεύθερος από την Άσκολι μετακόμισε στη Λεμεσό και την Πέμπτη (27/1) βγήκε και η σχετική ανακοίνωση.