Τα πράγματα σχετικά με το καλεντάρι, δεδομένων των αναβολών εξαιτίας πολλών κρουσμάτων κορονοϊού σε ομάδες, ήταν ασφυκτικά. Μετά τις αναβολές και των αγώνων κυπέλλου της προημιτελικής φάσης προκαλούν τάσεις… λιποθυμίας στη Super League, επειδή δεν υπάρχουν κενές ημερομηνίες. «Έχουμε προβλήματα με το καλεντάρι, να κάνουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε», είχε δηλώσει στις αρχές Ιανουαρίου (9/1) ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Γιώργος Μποροβήλος, όταν είχαν αρχίσει να προκύπτουν αναβολές, λόγω υγειονομικού πρωτοκόλλου, εξαιτίας πολλών κρουσμάτων κορονοϊού σε ομάδες. Φανταστείτε τώρα…

Ποια είναι τα δεδομένα; Η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος λήγει στις 6 Μαρτίου και μέχρι τότε υπάρχουν τέσσερις κενές ημερομηνίες στα μέσα της εβδομάδας, όμως οι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ μπορούν να παίξουν τις δυο, επειδή τις άλλες δυο έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, με Αταλάντα και Μίντιλαντ σε Europa League και Conference League, αντίστοιχα.

Στις 2 και 3 Φεβρουαρίου δεν μπορούν να γίνουν κάποιοι από τους εξ αναβολής αγώνες επειδή έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί η 21η αγωνιστική.

Στις 9 και 10 Φεβρουαρίου, η ΕΠΟ είχε προγραμματίσει να γίνουν οι ημιτελικoί κυπέλλου, όμως αναμένεται να προγραμματίσει τους προημιτελικούς Ολυμπιακός-Παναιτωλικός, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και Αναγέννηση Καρδίτσας-Παναθηναϊκός. Τότε μπορούν να γίνουν και οι εξ αναβολής αγώνες πρωταθλήματος Ατρόμητος – Βόλος και Ιωνικός – Απόλλων.

Στο διάστημα 15-17/2 οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ δεν μπορούν να αγωνιστούν λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων στις 17 Φεβρουαρίου. Αρα, μπορούν να γίνουν οι εξ αναβολής αγώνες Αρης-Ατρόμητος, Απόλλων – Παναθηναϊκός και Παναιτωλικός – Λαμία.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δεν μπορούν να αγωνιστούν και το διάστημα 22-24/2, επειδή στις 24 δίνουν τις ρεβάνς με την Αταλάντα και τη Μίντιλαντ, αντίστοιχα. Θα μπορούσε να γίνει μόνο ο άλλος ημιτελικός κυπέλλου, εφόσον ο ένας ή ο άλλος έχουν προκριθεί.

Στις 2 και 3 Μαρτίου μπορούν να γίνουν οι εξ αναβολής αγώνες πρωταθλήματος Ολυμπιακός-Αστέρας και ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για να μπορεί να… λήξει η κανονική περίοδος.