Τα «καναρίνια» διατηρούν πολλά παράπονα από τους ορισμούς του Αγγλου αρχιδιαιτητή, με αφορμή ότι ορίζει τους Τζήλο, Ευαγγέλου στα παιχνίδια τους.

Ως, ακόμη μία, «πρόκληση» από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ χαρακτηρίζουν στο Αγρίνιο τον ορισμό του Θανάση Τζήλου στο επερχόμενο παιχνίδι τους με τον Αρη (30/1).

Στον Παναιτωλικό διατηρούν πολλά παράπονα από τις εν γένει υποδείξεις του 38χρονου ρέφερι στα παιχνίδια τους, με τελευταίο χρονικά εκείνο με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Οπου «έβραζαν» και με τη λήξη του εξέδωσαν ανακοίνωση όπου μεταξύ άλλων ανέφεραν πως«όλη η Ελλάδα είδε τον βιασμό της λογικής και του ποδοσφαίρου, δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα περισσότερο».

Μάλιστα ανέφεραν τότε πως δεν θέλουν να οριστούν ξανά σε παιχνίδια τους τόσο εκείνος όσο και ο Αγγελος Ευαγγέλου, όμως ο Αγγλος αρχιδιατητής έβαλε τον τελευταίο στην αναμέτρησή τους με τον Ατρόμητο και σήμερα (28/1) τοποθέτησε τον Τζήλο σε αυτή που ακολουθεί με τους Θεσσαλονικείς. Ετσι από το Emileon έλεγαν ενοχλημένοι πως «στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια μας ο Κλάτενμπεργκ όρισε σερί τους δύο διαιτητές που ζητήσαμε εξαίρεση! Δεν βλέπει, δεν ακούει, δεν μαθαίνει…».