Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕ Παλαιοπαναγιάς αναφέρει τα εξής:
Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής για τον 1ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ, η Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 με αντίπαλο τον Χρ. Αστέρα Παντάνασσας.
Ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση από την αρχή έως και το τέλος του με τέσσερα γκολ, αρκετές φάσεις, σκληρά μαρκαρίσματα και παράπονα για τη διαιτησία από τους γηπεδούχους.
Οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όταν σε διώξιμο της μπάλας αμυντικού των γηπεδούχων ο Ντοντάι εκμεταλλεύτηκε τη μπάλα που πήγε πάνω του και με σουτ έξω από την περιοχή την έστειλε στα δίχτυα του Μαρκόπουλου.
Η ψυχρολουσία για τους παίκτες της ΑΕΠ ήταν μεγάλη, καθώς πριν προλάβουν να αντιδράσουν και συγκεκριμένα στο 7ο λεπτό, ξανά ο Ντοντάι με σουτ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-2, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν το σκορ στο 30ο λεπτό, αφού η μπάλα χτύπησε σε αρκετούς παίκτες των φιλοξενούμενων μέσα στην περιοχή και ο Ντότσι από κοντά την έστειλε στα δίχτυα για το 1-2, το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν να πιέζουν από την αρχή και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Στο 57ο λεπτό μετά από κόρνερ του Βαβάτσικου, ο Καρβούνης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Πριτσούλη. Στο 70ο λεπτό το παιχνίδι διακόπηκε για λίγα λεπτά λόγω έντασης που επικράτησε στις κερκίδες από κάποιους φιλάθλους.
Το γκολ της ισοφάρισης πέτυχε στο 86ο λεπτό με προβολή από κοντά ο «συνήθης ύποπτος» Γιαννόπουλος. Στο 89ο λεπτό ο νεαρός Μακρυκώστας δεν κατάφερε να σουτάρει από κοντά κι έτσι το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2.
Παράπονα εξέφρασαν οι άνθρωποι της Παλαιοπαναγιάς στο τέλος του αγώνα απέναντι στον διαιτητή κ. Ασημάκη, που θεωρούν ότι αδικήθηκαν σε κάποια σφυρίγματα του.
Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς (Σωτήρης Λαουρδέκης):
Μαρκόπουλος, Καραγιάννης, Ντζουμάνης, Καραΐσκος Θ., Ντότσικας, Λαουρδέκης (50’ Βαβάτσικος), Καρβούνης (67’ λ.τ. Μακρυκώστας), Σανιδάς, Γεωργακόπουλος, Γιαννόπουλος, Ντότσι.
Χρ. Αστέρας Παντάνασσας (Λάμπρος Αθανασίου):
Πριτσούλης, Κεφαλάς, Λιόκαυτος, Ρέθι Ε., Κουτσιαύτης, Κωνσταντόπουλος (60’ Ρέθη Ερ.), Παναγιωτόπουλος, Ρέθη Εγ., Ντοντάι, Μούτσα, Στριμμένος.