Απογοητευμένος από το γεγονός πως ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε κάτι παραπάνω απέναντι στον Άρη, παρά το καλό φεγγάρι που βρίσκεται η ομάδα, εμφανίστηκε μιλώντας στην Cosmote TV, ο Γιάννης Αναστασίου.

Ειδικότερα, ο Αρτινός τεχνικός των «καναρινιών» υπογράμμισε πως η ομάδα του δεν έχει δικαίωμα να χαλαρώνει, ούτε να δείχνει υπεροψία στα παιχνίδια της για να συμπληρώσει πως όταν υπάρχει προσήλωση «είμαστε μία ομάδα που μπορεί να κάνει καλά πράγματα».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 48χρονος κόουτς του «Τίτορμου»:

Για το γρήγορο προβάδισμα του Άρη με δύο γκολ: «Μας πείραξε αρκετά το μυαλό, θέλω να δω τις αποφάσεις αργότερα, αν ήταν πέναλτι, δεν μπήκαμε καθόλου στο παιχνίδι και αυτό φάνηκε σε όλη τη διάρκεια. Είμαι απογοητευμένος, μπορούσαμε περισσότερα απέναντι στον Άρη».

Για το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου προς τους παίκτες: «Ο κόσμος βλέπει ότι προσπαθούμε. Σήμερα ήταν μια κακή μέρα αλλά είναι σημάδι μετά τις τρεις νίκες που κάναμε, πρέπει να χαμηλώσουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε, δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμη, έχουμε πολύ δουλειά και στο τέλος του πρωταθλήματος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Δεν έχουμε δικαίωμα να χαλαρώνουμε και να είμαστε υπερόπτες, δεν έχουμε ούτε τους παίκτες, ούτε την ομάδα. Όταν όμως είμαστε προσηλωμένοι και μας πηγαίνει το παιχνίδι, είμαστε μία ομάδα που μπορεί να κάνει καλά πράγματα».