Από εκεί που το άφησε ο ένας, «παρ›το αλλιώς» ο άλλος! Ο Παναιτωλικός που στον πρώτο γύρο είχε χάσει 5-1 στο Χαριλάου, με τρεις νίκες σερί, δύο στο πρωτάθλημα και μια στο Κύπελλο, θέλει να το συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε.

Ο Άρης πάλι πάει στο Αγρίνιο «κουβαλώντας» τον αποκλεισμό – σοκ στο Κύπελλο από τη Λαμία και την επιθετική αφλογιστία μέσα στο 2022 (!), ψάχνει αντίδραση, έχοντας μπροστά του ένα ακόμα ντέρμπι, με την ΑΕΚ την ερχόμενη Τετάρτη (3/2) στο «Βικελίδης».

Οι εκτός έδρας νίκες σε ΟΑΚΑ και Κρήτη, με ΑΕΚ και ΟΦΗ αντίστοιχα έχει φέρει τους Αγρινιώτες στο -5 από τα πλέι οφ και στο -2 από τον Άρη που κινδυνεύει να χάσει ακόμα και την εξάδα!

Ο Παναιτωλικός δεν αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, τη στιγμή που ο Άρης έδωσε ματς 120 λεπτών στη Λαμία, γνωρίζοντας οδυνηρό αποκλεισμό.

Φαινομενικά οι Θεσσαλονικείς «κουβαλούν» κακή ψυχολογία, κόπωση και πίεση για το αποτέλεσμα. Στον αντίποδα, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, ξεκούραστη, σε καλό μομέντουμ, έχει και το κίνητρο της… εκδίκησης για το παιχνίδι του πρώτου γύρου, στο οποίο ο Παναιτωλικός γνώρισε την πιο βαριά φετινή του ήττα (5-1).

Ντίας και Λάρσον κρίθηκαν ανέτοιμοι. Εκτός και ο Κορνέλιους που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική του ομάδα.

Από πλευράς Άρη, εκτός αποστολής ο τραυματίας Μπερτόγλιο, ο Χαϊροβιτς που δεν υπολογίζεται, αλλά και ο Μπεναλουάν για τον ίδιο λόγο.