Ο Δημήτρης Κυριλής είναι ο παίκτης του ΑΟ Αγρινίου που μίλησε στη “Συνέντευξη της εβδομάδας”.
Ο 24χρονος shooting guard αναφέρθηκε στην ήττα από το Ψυχικό, στο σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με τον Αμύντα το Σάββατο και στην εικόνα που έχει από το φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.Αναλυτικά οι δηλώσεις του:Δημήτρη προέρχεστε από την ήττα στο Ψυχικό. Τι θεωρείς ότι έφταιξε και ήρθε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα;
Δε μπήκαμε συγκεντρωμένοι από την αρχή στο παιχνίδι. Το Ψυχικό σαν έμπειρη ομάδα το εκμεταλλεύτηκε, πήρε γρήγορα σημαντική διαφορά και βρεθήκαμε να κυνηγάμε στο σκορ ως το τέλος.

Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Αμύντα στο Αγρίνιο. Τι πρέπει να κάνετε για να επιστρέψετε στα θετικά αποτελέσματα;
Το παιχνίδι με τον Αμύντα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Αρχικά πρέπει να ανταπεξέλθουμε στην πίεση, να δείξουμε ότι το θέλουμε περισσότερο και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας.

Το γεγονός ότι ο αντίπαλός σας έχει διατηρήσει σε μεγάλο βαθμό το περσινό του ρόστερ, κρίνεις ότι τον κάνει αρκετά πιο επικίνδυνο;
Σαφώς και τον κάνει πιο επικίνδυνο, όπως κάθε ομάδα που έχει μια ομοιογένεια. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν έχουν και αδυναμίες. Εμείς εκεί θα στοχεύσουμε.

Θεωρείς ότι σας επηρεάζει το ότι για ένα ακόμα παιχνίδι εντός έδρας θα είναι περιορισμένος ο αριθμός των φιλάθλων που θα βρεθούν στο γήπεδο, λόγω των μέτρων που υπάρχουν;
Θεωρώ πως όχι. Σίγουρα όταν υπάρχει αυξημένος αριθμός φιλάθλων παίρνουμε ψυχολογία, αλλά έχουμε συνηθίσει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούμε κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη.

Φτάνοντας στο τέλος του πρώτου γύρου πως βλέπεις τη συνολική εικόνα του φετινού πρωταθλήματος;
Προσωπικά πιστεύω πως το φετινό πρωτάθλημα της Α2 είναι το καλύτερο από πλευράς ποιότητας τα τελευταία 2 ή 3 χρόνια. Είναι πολύ ανταγωνιστικό και γι’ αυτό το λόγο θα δούμε πολλές αλλαγές στο βαθμολογικό πίνακα στο δεύτερο γύρο. Σε αυτό βοηθάει το γεγονός ότι υπάρχουν και οι χειμερινές μεταγραφές. Το πρωτάθλημα γίνεται καλύτερο και είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέρος του.