Το Πειθαρχικό Όργανο της Super League Interwetten επέβαλε ποινή απαγόρευσης εισόδου για έναν μήνα στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια στον Γεράσιμο Μπελεβώνη.

Επίσης τιμωρήθηκε και η ΠΑΕ Παναιτωλικός

Το απόγευμα της Παρασκευής (4/2), το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League Interwetten έκανε γνωστές τις αποφάσεις του αναφορικά με τα ματς της 20ης αγωνιστικής που έλαβαν χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο, με  τον  Γεράσιμο Μπελεβώνη να τιμωρείται με απαγόρευση εισόδου.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός διευθυντής του Παναιτωλικού δεν θα έχει το δικαίωμα εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για έναν μήνα, για τη συμπεριφορά του στο ματς κόντρα στον Άρη.

Αναλυτικά η απόφαση:

Δ/ ΠΑΕ Παναιτωλικός, Γ. Μπελεβώνης (Τεχν. Δ/ντής): «Βάσει των αναφερομένων στο από 30/1/2022 Φύλλο Αγώνα, όπως αυτό κατ’ ορθή επανάληψη αποτυπώθηκε στο από 31-1-2022 έγγραφο του αυτού διαιτητή, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 30/1/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναιτωλικός συνολική χρηματική ποινή έξι χιλιάδων (6.000,00) ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον κ. Γ. Μπελεβώνη χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια για ένα (1) μήνα