Φαβορί για την πρώτη θέση είναι η Αναγέννηση Στάνου και το έδειξε και μέσα στο Νεοχώρι.

Επιβλήθηκε με 2-1 του Ομήρου έφτασε τους 32 βαθμούς και φυσικά παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας μάλιστα και το αήττητο.

Στο ματς του Σαββάτου, η ομάδα του Νίκου Μιμιγιάννη, ξεκίνησε δυνατά και κατόρθωσε μέσα στα πρώτα τριάντα λεπτά της αναμέτρησης να πετύχει δυο γκολ, μέσα σε μια δυνατή έδρα.

Στο 19΄μετά από κάθετη μπαλιά του Καβαλλάρη, ο Γιαννιώτης με ψύχραιμο πλασέ έδωσε προβάδισμα στην Αναγέννηση. Εννιά λεπτά αργότερα ο Γώγα με εκτέλεση κόρνερ «σημαδεύει» το κεφάλι του Ψηλού, ο οποίος με κοντινή κεφαλιά διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του,  (0-2) σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη η Αναγέννηση Στάνου προσπάθησε για περισσότερα γκολ, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες.

Στο 50΄ Τσιούνης και Καβαλλάρης «έκρυψαν» την μπάλα η οποία κατέληξε στον Γιαννιώτη που από καλή θέση έκανε άστοχο σουτ.

Δυο λεπτά αργότερα ο Καβαλλάρης με κάθετη μπαλιά βρίσκει τον Τσιούνη, που από καλή θέση δεν βρίσκει στόχο. Ο Τσιούνης και πάλι μετά από ατομική προσπάθεια και σουτ αναγκάζει τον Καρατζογιάννη να απομακρύνει το κίνδυνο για την εστία του, ενώ στο 67΄μετά από σέντρα του Τσιούνη, ο Καβαλλάρης από το σημείο του πέναλτι κάνει το σουτ με τον Καρατζογιάννη να απομακρύνει την μπάλα.

Ο Όμηρος μείωσε (1-2) στο 73΄ με κεφαλιά του Κωνσταντίνου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βασιλάρη

 

Διαιτητής : Προβίδας

Βοηθοί : Κουτρομάνος, Ξύστρας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ομηρος Νεοχωριου Κώστας Γιωτόπουλος)

Καρατζογιάννης, Ξάνθης, Ματσιγκας (69΄Γαλάνης), Τσιφοπανόπουλος, Κωνσταντίνου, Κόκκαλης (69΄ Ευθυμίου, 84΄ Τσάμης), Κρανιάς, Ψηφής (65΄Καλογερόπουλος), Νταλαπέρας, Βασιλάρης,

Αναγέννηση Στάνου (Νίκος Μιμιγιάννης)

Καραδήμας, Παγώνης, Μπακαδήμας, Σαλμάς, Ψηλός, Νικολογιάννης (68΄Καραλής), Γιαννιώτης, Καβαλλάρης, Αγγέλης (65΄Μακρυπίδης), Γώγα, Τσιούνης (82΄Τζαμαλής)