Σε ένα χορταστικό παιχνίδι  στο ΔΑΚ Αγρινίου όπου σημειώθηκαν επτά γκολ, ο Απόλλων Δοκιμίου κατάφερε να πάρει την νίκη με 4-3 απέναντι στην ΑΕ Αγίου Δημητρίου, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣΑ, παραμένοντας στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας

Η ΑΕ Αγίου Δημητρίου προηγήθηκε στο 20΄με τον Ε. Καλοκαίρη. Η απάντηση των παιχτών του Απόλλωνα ήταν άμεση, και δέκα λεπτά αργότερα ο Μακρής έφερε το ματς στα «ίσα». Τα δυο γκολ του Ε. Καλοκαίρη στο 40΄και 42΄έδωσαν προβάδισμα στην «Ένωση» 3-1 σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.

Αλλαγή ρόλων και συναισθημάτων έχουμε στο β ημίχρονο για τον Απόλλωνα Δοκιμίου που κατόρθωσε να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πολύτιμη εκτός έδρας νίκη.

Με το ξεκίνημα του β΄ημιχρόνου (47΄) ο Στραβοδήμος με απευθείας εκτέλεση φάουλ μείωσε για τον Απόλλωνα, και ο Μακρής στο 56΄ ισοφάρισε σε 3-3. Το τελικό 3-4 διαμόρφωσε στο 80΄ο Μ. Κοτρότσος.

Διαιτητής : Ζυγάς

Βοηθοί : Κωσταράς, Καλαμπόκης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕ Αγίου Δημητρίου (Θεόδωρος Μουχάνης)

Μπαλάσκας Τ., Μπαλάσκας Σ., Κωστόπουλος, Καντερές (80΄Μούτσι), Αυφαντόπουλος, Μπουλιέρης, Σπυριλιώτης, Ρεπανίδας, Κοκόσης (62΄Μουχάνης Ε), Μουχάνης Π. (46΄Τηγανίτας), Καλοκαίρης Ε.

Απόλλων Δοκιμίου (Θεόδωρος Μουχάνης)

Δαράβαλης, Καραχάλιος, Μπουμπούλης, Ζαχαράκης, Μακρής (80΄Παπουτσής), Τσόλκας, Κορομηλάς Α., Κορομηλάς Φ., Κοτρότσος Ν. (84΄Ζαρκαδούλας), Μπαρμπαγιάννης (46΄Στραβοδήμος, 78΄Τσιακανίκας)), Τασούλης (46΄Κοτρότσος Μ.)