ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΥΖΟΣ

agrinio24.gr

Στο νοσοκομείο Αγρινίου μεταφέρθηκε ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Πανβουπρασιακού, Γιάννης Φερεκίδης, μετά τον αγώνα της ομάδας του με τον Παναγρινιακό το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μετά τον τραυματισμό του σε διεκδίκηση της μπάλας στο 65ο λεπτό συνέχισε να αγωνίζεται και μετά απο λίγο ζήτησε στον αγωνιστικό χώρο την συνδρομή γιατρού καθώς είχε αναπνευστικό πρόβλημα. Ο ποδοσφαιριστής αντικαταστάθηκε στο 69ο λεπτό και οδηγήθηκε στον πάγκο της ομάδας του, όπου και παρέμεινε μέχρι και το τέλος του αγώνα.

Μετά το τέλος του αγώνα και εφόσον η κατάσταση παρέμεινε σταθερή, χωρίς βελτίωση, κρίθηκε απαραίτητη η κλήση ασθενοφόρου που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αγρινίου. Μετά απο τις πρώτες εξετάσεις εισήχθη για νοσηλεία στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου, και σήμερα δευτέρα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου για νοσηλεία και νέες εξετάσεις.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με δηλώσεις συμπαικτών του και παραγόντων της ομάδος, ο νεαρός ποδοσφαιριστής νόσησε απο κορωνοιό πρίν λίγες ημέρες, κάτι που αναφέρθηκε και στον γιατρό του αγώνα.