Ο Ρένος Μπαλός είναι ο παίκτης τoy ΑΟ Αγρινίου που μίλησε στη “Συνέντευξη της εβδομάδας”.
Ο νεαρός power forward αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Κόροιβο το απόγευμα του Σαββάτου στο Αγρίνιο, στην πορεία της ομάδας στον πρώτο γύρο και εξέφρασε τη σιγουριά πως ο Α.Ο.Α. θα εμφανιστεί καλύτερος στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ρένο ακολουθεί το παιχνίδι με τον Κόροιβο στο Αγρίνιο. Τι πρέπει να κάνετε στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για να πάρετε τη νίκη;
Η αρχή του δεύτερου γύρου μας βρίσκει έτοιμους να παλέψουμε κάθε παιχνίδι αρχής γενομένης από αυτό με τον Κόροιβο. Σίγουρα θα πρέπει να μείνουμε πιο προσηλωμένοι στους κανόνες μας και να μπούμε από την αρχή δυνατά, έχοντας παράλληλα και την υποστήριξη όσων φιλάθλων επιτρέπονται, ώστε να πάρουμε το “ροζ φύλλο”.

Ποια θεωρείς ότι είναι τα δυνατά σημεία του αντιπάλου σας που καλείστε να περιορίσετε για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα;
Ο Κόροιβος είναι μια ομάδα που αρέσκεται στο γρήγορο παιχνίδι και στην άμεση εκτέλεση, γεγονός που τον καθιστά πολύ επικίνδυνο για κάθε αντίπαλη άμυνα. Επομένως αυτό είναι το στοιχείο στο οποίο θα πρέπει να δώσουμε περισσότερο βάση για να πετύχουμε τη νίκη.

Πως κρίνεις την πορεία του Α.Ο.Α. στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος;
Ήταν μια πορεία που θα μπορούσε να μας φέρει περισσότερα θετικά αποτελέσματα, διότι πολλά παιχνίδια κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Παρ’ όλα αυτά συνεχίζουμε δυναμικά, με στόχο να καλύψουμε τις απώλειες του πρώτου γύρου.

Θεωρείς ότι ο δεύτερος γύρος θα είναι καλύτερος για σας με δεδομένες τις αλλαγές, τις επιστροφές αλλά και το γεγονός ότι με το πέρασμα του χρόνου δένετε περισσότερο σαν ομάδα;
Σίγουρα ο χρόνος θα λειτουργήσει υπέρ μας. Έχει ενισχυθεί το δέσιμο της ομάδας, ενώ και η προσθήκη των νέων παικτών θα δώσει κίνητρα για νέες διεκδικήσεις.

Σε προσωπικό επίπεδο πως είναι η φετινή χρονιά σου στην Α2 Εθνική Κατηγορία;
Σε προσωπικό επίπεδο στον Α.Ο.Α. βρήκα ένα ιδανικό περιβάλλον, στο οποίο η ελευθερία των επιλογών και η ανοχή στα λάθη με οδηγούν στο να εξελιχθώ σαν παίκτης. Και σίγουρα στο δεύτερο γύρο θέλω να παρουσιαστώ πολύ καλύτερος.