Οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ, έχασαν ευκαιρίες αλλά πλήρωσαν την μεγάλη αστοχία τους, με τον Απόλλωνα να έχει και δυο δοκάρια και τον Παναιτωλικό αμέτρητες ευκαιρίες!!

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς ήρθε για τους φιλοξενούμενους, όταν στο 12ο λεπτό ο Ντίας έκανε το γύρισμα με τον Μαλλή να μην προλαβαίνει να μπει στην πορεία της μπάλας.

Στο 19ο λεπτό, ωστόσο σημειώθηκε η φάση του αγώνα, αφού μετά από καλοζυγισμένη σέντρα του Ντεντάκη, ο Σίνγκεβιτς έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Παναιτωλικού.

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου ο Παναιτωλικός ανέβασε την απόδοσή του και απείλησε σε δύο περιπτώσεις την άμυνα του Απόλλωνα, με τον Ντίας να αστοχεί από πλεονεκτική θέση!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τζιανλούκα Φέστα έκανε πιο επιθετική την ομάδα του, με τους παίκτες του Απόλλωνα να ψάχνουν περισσότερο το γκολ και τους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού να αρκούνται σε επικίνδυνες αντεπιθέσεις.

Οι γηπεδούχοι, μάλιστα στο 63′ έχασαν δύο τεράστιες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, αφού αρχικά οι Σίγκνεβιτς, Παμλίδης δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στη συνέχεια ο Μαρτίνες έπιασε το πλασέ στέλνοντας την μπάλα στο δεξί δοκάρι! Ευκαιρία έιχε και ο Νταγκό για τους φιλοξενούμενους αλλά η επιλογή του όταν προσπέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα δεν ήταν η κατάλληλη

Στο 77′ και στο 78′ οι γηπεδούχοι έφτασαν ξανά μια… ανάσα από το γκολ, με τον Ντάουντα με τρομερή μπαλιά να βγάζει τετ α τετ τον Τσιλούλη που δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ανέστη, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Ντεντάκης σέντραρε με τον Ντάουντα να πιάνει κακή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής.

Η τελευταία μεγάλη φάση του παιχνιδιού ήρθε για τον Παναιτωλικό, όταν στο 85ο λεπτό ο Καρέλης βγήκε φάτσα με τον Βέρχουλστς, όμως ο Βέλγος πορτιέρε απέκρουσε το πλασέ του Έλληνα επιθετικού.

Απόλλων Σμύρνης (Τζιανλούκα Φέστα): Βέρχουλστ, Ντεντάκης, Ντομίνγκες, Ρόνγκε, Βιτλής (46′ Μπαξεβανίδης), Σλίβκα, Τσίμπσαχ (63′ Κάστρο), Παμλίδης (67′ Ντάουντα), Τσιλούλης (83′ Γιαννιώτας), Μαρτίνες, Σίγκνεβιτς (83′ Ιωαννίδης).

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Μαλής, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Φλόρες, Αντούνες, Μεντόσα (86′ Λούι), Ντάγκο (64′ Βέργος), Ντίας (72′ Μπαρμπόσα), Καρέλης (86′ Βργκοτς).