Ο Δημήτρης Κυριλής είναι ο παίκτης του ΑΟ Αγρινίου που μίλησε στη “Συνέντευξη της εβδομάδας”.
Ο 24χρονος shooting guard αναφέρθηκε στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Α.Σ. Καρδίτσας το ερχόμενο Σάββατο, στους αγώνες μετά το ρεπό της επόμενης εβδομάδας που είναι αρκετά κρίσιμοι και στην πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα της A2 Εθνικής Κατηγορίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Δημήτρη το παιχνίδι με τον Κόροιβο αναβλήθηκε και μεταφέρθηκε σε νέα ημερομηνία. Θεωρείς ότι είναι ένα θέμα μέσα στη χρονιά το να βρείτε ρυθμό συνεχόμενων αγώνων;
Μπορώ να πω πως έχουμε συνηθίσει στις αναβολές φέτος, καθώς νομίζω ότι είναι η πέμπτη φορά που συμβαίνει αυτό. Σίγουρα αν παίζαμε κάθε εβδομάδα θα είχαμε καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό, όμως από την άλλη έχουμε χρόνο να βελτιωθούμε σε κάποια κομμάτια. Προσπαθούμε να βλέπουμε πάντα το θετικό από κάθε κατάσταση.

Ακολουθεί το παιχνίδι με την Καρδίτσα εκτός έδρας. Είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι της χρονιάς με δεδομένο ότι ο αντίπαλός σας έχει μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα;
Σίγουρα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι παίρνοντας σα δεδομένα το ρόστερ και την αγωνιστική ποιότητα του αντιπάλου. Το γεγονός ότι έχουν μόλις μία ήττα μπορώ να πω πως μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο και σίγουρα για εμάς που είμαστε νεαροί αθλητές το να παίζεις με τέτοιες ομάδες αποτελεί πρόκληση.

Κρίνεις ότι σε ένα τέτοιο παιχνίδι είναι λιγότερο το άγχος που θα έχετε;
Το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Δε θεωρώ ότι πρέπει να έχουμε άγχος. Όπως είπα είναι ξεχωριστό που θα παίξουμε ένα τέτοιο παιχνίδι σε ένα γήπεδο “κόσμημα” για τα δεδομένα και της κατηγορίας και της χώρας.

Θεωρείς ότι στη διακοπή λόγω του ρεπό της επόμενης εβδομάδας πρέπει να δουλέψετε πολύ σκληρά, καθώς ακολουθεί ένα “φορτωμένο” πρόγραμμα με αγώνες που θα κρίνουν πολλά;
Θεωρώ πως και στη διακοπή πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, όπως κάνουμε κάθε εβδομάδα, με στόχο συνεχώς να βελτιωνόμαστε. Υπάρχουν και προσθήκες, οπότε θα μας βοηθήσει περισσότερο να βάλουμε τα νέα παιδιά στο κλίμα της ομάδας και στη φιλοσοφία του προπονητή.

Πως κρίνεις τη φετινή χρονιά σε προσωπικό επίπεδο έχοντας αρκετό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας;
Σε προηγούμενη συνέντευξη είχα αναφέρει πως το φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας είναι πολύ ανταγωνιστικό και σίγουρα το καλύτερο των τελευταίων χρόνων από πλευράς ποιότητας. Είμαι περήφανος που αποτελώ μέρος του και σίγουρα παίζοντας με εξαιρετικούς παίκτες μου δίνεται το κίνητρο να δουλέψω  σκληρά, για να γίνω σαν αυτούς και γιατί όχι και καλύτερος.