ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΥΖΟΣ

agrinio24.gr

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι η ομάδα του Απόλλωνα Δοκιμίου κατάφερε να πάρει το τρίποντο απέναντι στον Τρίκαρδο Κατοχής και να διατηρηθεί στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Οι δύο ομάδες είχαν απο ένα ημίχρονο με την ομάδα του Θόδωρου Λαβράνου να είναι κυρίαρχη στο πρώτο ημίχρονο, να πετυχαίνει ένα γκόλ στο 27′ με τον Φώτη Κορομηλά, και να έχει κάποιες καλές ευκαιρίες να πάρει σημαντικό προβάδισμα. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και την τριπλή αλλαγή που έκανε ο Γιώργος Ζήκος οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο απειλητικοί αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα η ομάδα του Απόλλωνα ήταν αυτή που βρήκε το δεύτερο γκόλ στο 57′ μετά απο κόρνερ του Ν. Κοτρότσου και κεφαλιά του Τσόλκα. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν γρήγορα με ατομική προσπάθεια και σούτ του Παπανικολάου στο 66′ και πίεσαν να βρούν το γκόλ της ισοφάρισης αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το τελικό 3-1 έκανε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Σωτήρης Τασούλης.

Γκόλ και κυριότερες φάσεις: 

27′ Γκόλ: Πλασέ του Φώτη Κορομηλά μέσα απο την περιοχή η μπάλα στα δίχτυα του Τσιάρα
29′ Συρτό σούτ του Καραχάλιου ελάχιστα άουτ
35′ Δυνατό σούτ του Ν. Κοτρότσου μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Τσιάρα
37 Αντεπίθεση απο αριστερά με τον Ρουπάκη που βγάζει σε θέση γκόλ τον Κονταρή που κάνει το πλασέ και αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Δαράβαλης. Το κόρνερ εκτελεί ο Κονταρής η μπάλα φτάνει στον προωθημένο Γ. Γατσώρη που κάνει το σούτ άουτ
40′ Ο Στραβοδήμος “σπάει” την μπάλα στον Φώτη Κορομηλά που κάνει δυνατό σούτ και η μπάλα περάει δίπλα απο το αριστερό δοκάρι του Τσιάρα άουτ.
47′ Σούτ του Σεραφίγγου άουτ
49′ Σούτ του Καραχάλιου άουτ
57′ Γκόλ 2-0:Κόρνερ απο δεξιά του Νίκου Κοτρότσου ο Τσόλκας πιο ψηλά απο όλους πιάνει δυνατή κεφαλιά και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
66′ Γκόλ 2-1: Ατομική προσπάθεια απο αριστερά του Παπανικολάου που κάνει το δυνατό σούτ και παρά την προσπάθεια του Δαράβαλη που βρίσκει την μπάλα καταλήγει στα δίχτυα.
67′ Φάουλ απο αριστερά του Α. Κορομηλά γυριστό σούτ του Στραβοδήμου άουτ
95′ Γκόλ 3-1: Λάθος συνεννόηση του Βαμβακά με τον Τσιάρα κλέβει την μπάλα ο Τασούλης και με πλασέ την στέλνει στα δίχτυα.

Συνθέσεις:

Απόλλων Δοκιμίου (Θόδωρος Λαβράνος):Δαράβαληε, Καραχάλιος, Μπουμπούλης, Ζαχαράκης, Μακρής, Τσόλκας,  Απ. Κορομηλάς (87′ Παπούτσης) Φ.Κορομηλάς (63′ Δαλαγιώργος) Μ.Κοτρότσος (80′ Μπαρμπαγιάννης) Ν.Κοτρότσος (87′ Τασούλης) Στραβοδήμος (Χ. Κορομηλάς)

Τρίκαρδος Κατοχής ( Γιώργος Ζήκος): Τσιάρας Παπανικολάου Καπώνης Γ.Γατσώρης (46′ Ντόριζας),  Λ.Γατσώρης Καλύβας (46′ ΜΙΗΑΙ), Κουκουρδέλης Ρουπάκης (67′ Ε.Ρόμπολας),  Κονταρής Σεραφίγγος (82΄Κουλούρης), Κοντοπάνος (46′ Βαμβακάς)