Ο Γιάννης Νικολαΐδης είναι ο παίκτης του ΑΟ Αγρινίου που μίλησε στη “Συνέντευξη της εβδομάδας”.
Ο 22χρονος playmaker αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Πανερυθραϊκό την ερχόμενη Κυριακή στις 3 το μεσημέρι στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου και στο πρόγραμμα που ακολουθεί για την ομάδα με συνεχόμενους κρίσιμους αγώνες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Γιάννη έχετε μπροστά σας ένα εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανερυθραϊκό. Τι θεωρείς ότι θα μετρήσει για να επιστρέψετε στα θετικά αποτελέσματα;
Σε ένα τέτοιο παιχνίδι θα μετρήσει το πάθος και το ποιος το θέλει περισσότερο. Εμείς πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Θεωρείς ότι η ομοιογένεια του αντιπάλου σας είναι κάτι που δυσκολεύει το έργο σας;
Δε θεωρώ ότι το συγκεκριμένο γεγονός είναι κάτι που πρέπει να μας επηρεάσει. Εμείς θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε στις αδυναμίες του αντιπάλου και να πάρουμε το πλεονέκτημα.

Υπάρχει και θέμα διαχείρισης των αγώνων, καθώς έχετε να δώσετε τρία παιχνίδια σε έξι μέρες;
Σίγουρα είναι μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Θα παλέψουμε στα επόμενα τρία παιχνίδια σα να είναι τελικός για μας.

Πιστεύεις ότι αυτό το διάστημα μπορείτε να πετύχετε κάποιες συνεχόμενες νίκες και να ανεβείτε βαθμολογικά;
Τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα και είναι μια καλή ευκαιρία να ανακάμψουμε βαθμολογικά. Το βασικό όμως είναι να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα.

Κρίνεις ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι αρκετά πιο δύσκολο σε σχέση με προηγούμενα χρόνια και θα δούμε αρκετές αλλαγές στο βαθμολογικό πίνακα στη συνέχεια;
Το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος είναι ανεβασμένο. Πιστεύω ότι πολλές ομάδες θα εμφανιστούν καλύτερες στη συνέχεια και σίγουρα το συγκεκριμένο γεγονός θα αλλάξει και τα βαθμολογικά δεδομένα.