Η ανακοίνωση του Αστέρα Μεσολογγίου αναφέρει τα εξής:

Έτοιμος να υποδεχτεί στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου “Θ. Πασσιόπουλος” τον Όμηρο Νεοχωρίου είναι ο Αστέρας Μεσολογγίου, για τη 16η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022, το μεσημέρι.

Είναι ο πρώτος αγώνας από τους τρεις που καλείται να δώσει η ομάδα μας σε διάστημα 8 ημερών, καθώς ακολουθεί τη προσεχή Τετάρτη ο αναβληθέντας αγώνας με τον Απόλλων Θέρμου -εκτός έδρας- και ακολουθεί ο προημιτελικός αγώνα Κυπέλλου, εντός έδρας, με την ομάδα του Τρίκαρδου Κατοχής, το επόμενο Σάββατο.

Ο προπονητής μας είδε όλους τους παίκτες να επιστρέφουν στις προπονήσεις, μετά από τα προβλήματα υγείας που είχαν αρκετοί από αυτούς το προηγούμενο διάστημα, καθώς και η επανέναρξη προπονήσεων του αμυντικού μας Ν. Κουμπαρούλη που συμμετείχε στις τελευταίες  προπονήσεις της ομάδας μετά από καιρό αποχής. Μοναδική απουσία για τον Αστέρα Μεσολογγίου είναι ο τραυματίας τερματοφύλακάς μας Μ. Μάντης που θα απουσιάσει για αρκετό ακόμα διάστημα.

Η ομάδα του Ομήρου, αρκετά ανανεωμένη σε σχέση με τα τελευταία χρόνια που πρωταγωνιστούσε, είναι μια καλή ομάδα που θέλει προσοχή και σίγουρα αποτελεί έναν δύσκολο αντίπαλο για την ομάδα μας.

Στον Α’ γύρο, στο γήπεδο του Νεοχωρίου οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, σε ένα παιχνίδι που ο Αστέρας στάθηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Διαιτητές του αυριανού αγώνα, που θα ξεκινήσει στις 3:30 μ.μ., θα είναι οι κ.κ. ΒΛΑΧΟΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΧΡ.- ΡΟΔΑΤΟΣ

Θυμίζουμε στους φιλάθλους που θα προσέλθουν στο γήπεδο ότι θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα δηλαδή θα είναι δυνατόν η είσοδος στις κερκίδες μόνον για άτομα που έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα και για άτομα που νόσησαν με COVID-19 τους τελευταίους 3 μήνες.