Σαν να βγήκε από καρμπόν του αγώνα του πρώτου γύρου ήταν το σημερινό ανάμεσα στον Αστέρα Καμαρούλας και την ΑΕ Αγίου Δημητρίου. Ίδιο νικητή και ίδιο  σκορ 4-1 για την ΑΕ Αγίου Δημητρίου (όπως ακριβώς και στις 6 Νοεμβρίου την 5η αγωνιστική)!!

Το ματς έγινε στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής στο ΔΑΚ Αγρινίου, με την ΑΕ Αγίου Δημητρίου να ξεκινάει με γκολ από…τα αποδυτήρια και στην συνέχεια έγιναν όλα πιο εύκολα.

Μόλις στο 2΄ο Ε. Μουχάνης ανοίγει το σκορ για την ΑΕ Αγίου Δημητρίου, και οχτώ λεπτά αργότερα ο αδερφός του Π. Μουχάνης διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του. Ο Μήκας στο 19΄μείωσε το σκορ (1-2) για τον Αστέρα Καμαρούλας, αλλά ο Ε. Καλοκαίρης δυο λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου πετυχαίνει γκολ (1-3) .

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 49΄  αυξάνει τον δείχτη του σκορ (1-4) και κάπου εκεί τελείωσε και το ματς…….

Ο Αστέρας Καμαρούλας από το 52΄αγωνίζονταν με 10 ποδοσφαιριστές εξαιτίας της αποβολής του Σαμψώνα με κόκκινη κάρτα.

 

Διαιτητής : Ζυγάς

Βοηθοί : Κωσταράς, Καλαμπόκης

 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Καμαρούλας (Παναγιώτης Βραχωρίτης)

Κατερινόπουλος, Λιάτσος, Ζαμπάρας, Τσακανίκας (46΄Γρίβας), Παναγιωτόπουλος, Προβίδας, Σαμψώνας, Μήκας, Δήμος (28΄ Τουρλίδας), Κοθρούλας (46΄Σαλαγιάννης), Ταμπάκης

ΑΕ Αγίου Δημητρίου (Θόδωρος Μουχάνης)

Μπαλάσκας Τ. (65΄ Μαυρούλιας), Μπαλάσκας, Κωστόπουλος (57΄Μουρτζιάπης Ι), Γιαννόπουλος, Αυφαντόπουλος, Μπουλιέρης (82΄Τηγανίτας), Σπυριλιώτης, Μουχάνης Ε., Ρεπανίδας, Μουχάνης Π., Καλοκαίρης Ε