Η ουσία είναι αυτή που μετράει στο ποδόσφαιρο και κανείς στο φινάλε μιας αναμέτρησης δεν θυμάται την απόδοση , παρά μόνο τον νικητή και την ομάδα που πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αυτή λοιπόν ήταν η Αναγέννηση Στάνου , που στην Σαββατιάτικη μονομαχία στο γήπεδο της Κατοχής , είχε την ουσία και πανηγύρισε ένα υπερπολύτιμο «τρίποντο» (0-1), που της έδωσε την δυνατότητα να παραμείνει στη πρώτη θέση της βαθμολογίας, με διαφορά τεσσάρων βαθμών από τον δεύτερο Απόλλωνα Δοκιμίου.

Το γκολ της νίκης για τους φιλοξενούμενους πέτυχε στο 70΄ο Μακρυπίδης , ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την θαυμάσια κάθετη μπαλιά του Καβαλλάρη, και σκόραρε…

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι δέχθηκαν δυο κόκκινες κάρτες και δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία

Ο Καπώνης στο 70΄και ο Παπανικολάου στο 85΄αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα για τον Τρίκαρδο Κατοχής.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι η Αναγέννηση Στάνου εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς την διοίκηση του Τρίκαρδου Κατοχής  για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η αποστολή του συλλόγου στο γήπεδο.

Διαιτητής : Τσοπλάκος

Βοηθοί : Τσιλίκας, Τάκος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ (Γιώργος Ζήκος)

Γκασούκας, Παπανικολάου, Κουτρουλης (77΄Καλέτζος), Καπώνης, Γατσώρης Λ., Ρουπάκης (64΄Ντοριζας), Κουκουρδέλης (77΄Ρόμπολας), Γατσώρης Γ., Σεραφίγγος, Κοντοπάνος, Μιχάι (77΄Παπαθανασίου)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ (Νίκος Μιμιγιάννης)

Καραγκούνης, Παγώνης, Βασιλάρης, Μπακαδήμας, Ψηλός, Καραλής (46΄Νικολογιάννης), Μακρυπίδης (90΄Τζαμαλής),  Καβαλλάρης, Γιαννιώτης, Γώγα, Αγγέλης (67΄Τσιούνης)