Είναι διεθνής με την Ονδούρα. Σε εξαιρετική ποδοσφαιρική ηλικία (26). Και profile που ΄χει πέραση. Ξεκάθαρα. Box to box τρεξίματα, ταχυδύναμη και ενίοτε γκολ!

Μάλιστα, στο Αγρίνιο ήρθε μόλις τον περασμένο Αύγουστο και μέσα σε λίγους μόνο μήνες έχει καταφέρει να μαγνητίσει πολλά βλέμματα.

Τη φετινή σεζόν, σε 2.387 αγωνιστικά λεπτά που μεταφράζονται σε 29 συμμετοχές για την Super League και το Κύπελλο Ελλάδας έχει καταφέρει να σημειώσει δύο γκολ, όντας ένας παίκτης που κάνει την διαφορά στην μεσαία γραμμή της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου.

Το μόνο που ΄χει αμελήσει για το πλήρες πακέτο του promotion του είναι η εκμάθηση αγγλικών. Ο Ντέιμπι Φλόρες έχει «μεγαλώσει» όπως και ο Παναιτωλικός.

Όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», ήδη, club από την Πολωνία έχει λοκάρει την περίπτωσή του για το καλοκαίρι.

Τα 6-7 κατοστάρικα, πάντως, που αξιώνει ο κύριος Μάκης φαντάζουν στο μυαλό τους υπερβολικά.

Παρόλα αυτά οι Αγρινιώτες έχουν μάθε να προχωρούν σε συμφέρουσες οικονομικά πωλήσεις με μεγαλύτερο και πιο πρόσφατο παράδειγμα τον Απόστολο Κωνσταντόπουλο που συνεχίζει στο Βέλγιο και την Μπέρσοτ.

Οι Βέλγοι τότε χρειάστηκε να βγάλουν από τα ταμεία τους το ποσό των περίπου 400.000 ευρώ για να κάνουν δικό τους τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό. Αυτός όμως φαίνεται πως δεν πρόκειται να είναι το τελευταίο deal καθώς ο Παναιτωλικός ετοιμάζεται για ακόμη μια σπουδαία πώληση παίκτη!