Νίκη και μάλιστα, με ανατροπή για την ομάδα του Απόλλωνα Θέρμου στο ματς με αντίπαλο της ΑΕ Ευηνοχωρίου που έγινε το Σάββατο στο γήπεδο του Ευηνοχωρίου, στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση και πέτυχαν δυο γρήγορα γκολ , στο 8΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καλαβριζιώτη, και στο 14΄με τον Αλμπάνη.

Στην συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Θέρμου αντέδρασαν, μείωσαν  στο 35΄με τον Κακούρη, και στην επανάληψη με γκολ του Μούτσα στο 55΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και στο 79΄με σουτ έξω από την περιοχή πήραν την νίκη.

 Μετά τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής ο Απόλλωνας Θέρμου βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς (σε 14 αγώνες) ενώ η ΑΕ Ευηνοχωρίου στην 5η θέση με 17 βαθμούς σε 15 αγώνες.

Διαιτητής : Προβίδας

Βοηθοί : Γαλανόπουλος, Κολοσιώνης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕ Ευηνοχωρίου (Θανάσης Διαμαντόπουλος)

Μπότας, Μπαλαούρας, Κοντομήτσος, Νασόπουλος, Γερετσιάν, Καλαβριζιώτης, Δημαράς, Κουτσοσπύρος, Πανόπουλος (85΄Σαρρής), Μυτιλήνης, Αλμπάνης (72΄Δαδάνης)

Απόλλων Θέρμου (Γιώργος Γιάκος)

Ρόκκος Αν., Μπαλάφας, Μπίστας (46΄Κόκκοτος), Κοκώνης Ε., Ρόκκος Αλ. (28΄Καμζέλας), Σαμψώνας, Κοκώνης Σ., Κακούρης, Μούτσα, Στεργίου, (86΄Νούλας Β) Νούλας Σ.