Η ενημέρωση του ΑΟ Ίναχου αναφέρει:

Ο ΑΟ Ίναχος αν και ήταν πολύ κοντά στη νίκη, δεν κατάφερε δεχόμενος γκολ στο φινάλε να πάρει τους 3 βαθμούς απέναντι στην ιδιαιτέρως ανταγωνιστική ομάδα της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου. Το 1-1 σφράγισε τις προσπάθειες των δυο ομάδων στο γήπεδο Χαλκιοπούλων, στην 16η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.
Μόλις στο 6ο λεπτό, ο Ίναχος απείλησε πρώτος με τον Κουτσικάκη να στέλνει τη μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Πριόβολου. Στο 35′ και στο 42′ ο Νέστωρας ήταν σε ετοιμότητα και έβγαλε δύο καλά σουτ των φιλοξενούμενων. Το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Στο 55ο λεπτό, προσπάθεια των παικτών της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου με καλή σέντρα, χωρίς ωστόσο να προλαβαίνει να κάνει επαφή ο Βλάχος, ενώ στο 60′ σε νέα προσπάθεια, η μπάλα πέρασε άουτ. Το γκολ για τον ΑΟ Ίναχο ήρθε με εντυπωσιακό τρόπο στο 63ο λεπτό. Ο Χρήστος Αυγέρης με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση, αιφνιδίασε τον Πριόβολο, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Λίγο αργότερα η ΑΕΚ είχε χαμένη ευκαιρία με τετ α τετ, ενώ στο 73ο λεπτό το σουτ του Μαργαρίτη πέρασε λίγο άουτ.
Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Χρόνη, με κεφαλιά ο Βασιλόπουλος έγραψε το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Στους 16 βαθμούς ανέβηκε η ομάδα μας, παραμένει στην 7η θέση, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος. Αρκετά τα προβλήματα και σήμερα για τον Ίναχο, έχοντας μόλις δύο παίκτες στον πάγκο, ενώ πραγματοποίησε μόλις μία αλλαγή σε ολόκληρο το παιχνίδι.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα στην ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου. Την επόμενη (17η) αγωνιστική ο Ίναχος αναμετράται εκτός έδρας με την Δόξα Καινουρίου.
Οι δύο ενδεκάδες :
ΑΟ Ίναχος Βάλτου : Νέστωρας, Ζαβός, Μαργαρίτης, Αυγέρης Θ., Αυδής, Σελεβίστας (C), Τσάκαλος (75′ Νταλαπέρας), Βελέντζας, Κουτσικάκης, Αυγέρης Χρ., Προύντζος
ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου : Πριόβολος, Τσούφης, Χολιασμένος (52′ Ροδάτος), Γιαννοκώστας, Κρανιώτης, Βασιλόπουλος, Στεφανίδης (C), Καπετανάκης, Κασούμης (63′ Χρόνης), Χαραμής, Βλάχος
Διαιτητές : Πατρόπουλος, Κοσυφαρίνη, Κεφαλής