Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣΑ, Τρίκαρδος Κατοχής και ΑΕ Αγίου Δημητρίου, μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις με τελικό αποτέλεσμα 2-2.

Ο Τρίκαρδος με γκολ του Ρόμπολα στο 12΄πήρε προβάδισμα στο σκορ, αλλά η απάντηση της ΑΕ Αγίου Δημητρίου ήρθε άμεσα (21΄)  με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Π. Μουχάνη ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Ο Σεραφίγγος στο 36΄έδωσε και πάλι προβάδισμα στον Τρίκαρδο (2-1) σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη η ΑΕ Αγίου Δημητρίου ήταν εντυπωσιακή. Δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες για γκολ , είχε χαμένο πέναλτι στο 74΄με τον Π. Μουχάνη το οποίο απόκρουσε ο Τσιάρας και γενικά με την παρουσία της η ομάδα του Αγρινίου μπορούσε ακόμη και την νίκη.

Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στο 71΄ο Π. Μουχάνης

Διαιτητής : Βλάχος

Βοηθοί : Γαλανόπουλος, Βασιλείου Χρ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ένωση ΑΟΚ Τρίκαρδος (Γιώργος Ζήκος)

Τσιάρας, Παπανικολάου, Κοντοπάνος, Βαμβακάς, Κουτρουλής (46΄Γατσώρης Λ), Ρόμπολας (80΄Ντοριζάς), Κονταρής (70΄Κουκουρδέλης), Ρουπάκης, Σεραφίγγος, Παπαθανασίου (70΄Γαρμπής), Καλέντζος (62΄Μεταξούλης)

ΑΕ Αγίου Δημητρίου (Θόδωρος Μουχάνης)

Μαυρούλιας, Μουρτζιάπης Ι., Μπαλάσκας, Γιαννόπουλος, Αυφαντόπουλος, Μπουλιέρης, Σπυριλιώτης, Μουχάνης Ε.(70΄Μούτσι), Ρεπανίδας, Μουχάνης Π., Τηγανίτας (56΄Κωστόπουλος)