Έχοντας εξασφαλίσει εδώ και αρκετές εβδομάδες την πρώτη θέση, στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας του 2ου ομίλου, ο ΑΟ Ρηγανά , όλοι πλέον στη ομάδα περίμεναν την γιορτή που θα ακολουθήσει στο γήπεδο του συλλόγου την Κυριακή το απόγευμα αμέσως μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τον Άρη Λεπενούς

Ο ΑΟ Ρηγανά μετά από δυο χρόνια , επέστρεψε και πάλι στην κατηγορία των μεγάλων του νομού Αιτωλοακαρνανίας. Η άνοδος, η οποία κατακτήθηκε βήμα-βήμα, με σταθερότητα και συνεχή προσπάθεια. Με πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα, συνεχόμενες νίκες και σταθερά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας από την πρώτη αγωνιστική μέχρι και το φινάλε του πρωταθλήματος…

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Ρηγανά κατέκτησαν το πρωτάθλημα στην Β΄κατηγορία και έφτασαν σε μία μεγάλη επιτυχία, που, εύλογα, έφερε χαμόγελα και πανηγυρισμούς.

Εν μέσω αποθέωσης ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής με τον Άρη Λεπενούς

Στην συνέχεια έγινε κι η απονομή του κυπέλλου στους πρωταθλητές που πραγματοποίησε  ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου και υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού Χρήστος Ζαρκαβέλης.

Μετά το τέλος των εκδηλώσεων, η ομάδα του Κώστα Βαγενά έκανε το… γύρο του θριάμβου και αποθεώθηκε από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, για την τεράστια επιτυχία της ανόδου στην Α΄κατηγορία της ΕΠΣΑ.

Επίσης η είσοδος των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο συνοδεύτηκε από τους μικρούς πιτσιρικάδες των ακαδημιών του ΑΟ Ρηγανα, ενώ βραβεύτηκε ο Παναγιώτης Καρύμπας από τον πρόεδρο του ΑΟ Ρηγανά Νίκο Αμπλιανιτη για την πολυετή προσφορά του στον σύλλογο.

Δεν έλειψε βέβαια , όπως άλλωστε συνηθίζουν  οι άνθρωποι της ομάδας , και το απαιτούμενο «φαγοπότι» μετά το τέλος των εκδηλώσεων.

ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ ΑΝΟΔΟΥ ΤΟΥ ΑΟ ΡΗΓΑΝΑ