Η ενημέρωση του ΑΟ Ίναχου Βάλτου αναφέρει τα εξής:
Ο ΑΟ Ίναχος Βάλτου έκλεισε με ήττα τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα του Β’ Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Στο Χαλκιόπουλο ηττήθηκε με 2-0 από τη Δάφνη Μεγάλης Χώρας. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 25ο λεπτό με κεφάλια του Γ. Μολώνη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ενώ το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε στο 67ο λεπτό.
Ξανά πολλές δυσκολίες για την ομάδα μας, που από το 60ο λεπτό έπαιζε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω του τραυματισμού του Σελεβίστα από τη στιγμή που δεν υπήρχαν λύσεις και επιλογές από τον πάγκο. Στο 85ο λεπτό ο Ίναχος έμεινε με 9 ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Μαργαρίτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Η ομάδα μας τερμάτισε στην 7η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 16 βαθμούς. Μια χρονιά με δυσκολίες, με τον Ίναχο να συνεχίζει και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Ευχόμαστε τα καλύτερα και στη φιλοξενούμενη ομάδα της Δάφνης Μεγάλης Χώρας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.
Οι δύο ενδεκάδες :
ΑΟ Ίναχος Βάλτου : Νέστωρας, Τσάκαλος, Μαργαρίτης, Αυγέρης Θ.(46′ Τηγάνης), Αυδής, Σελεβίστας (C), Προύντζος, Νταλαπέρας, Κουτσικάκης, Αυγέρης Χρ., Αυγέρης Ζ.
Δάφνη Μεγάλης Χώρας: Καϊπάνος, Τασολάμπρος, Μούχας, Γιόγιος, Μολώνης Π. , Νταλακούρας Αν., Νταλακούρας Αλ., Μολώνης Γ., Κότζα, Μολώνης Δ., Σκόνδρας