Επιτυχία για τους μικρούς της Κ10 Αστέρας Μεσολογγίου στο τουρνουά ποδοσφαίρου της Ναυπάκτου, καθώς επικράτησαν στο μεγάλο τελικό με 2-1 της Κ10 Ναυπακτιακός Αστέρας, σηκώνοντας  το Κύπελλο, σήμερα Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου 2022, στη Κατηγορία τους!!!

Ο αγώνας διεξήχθη το πρωί στο Παπαχαραλάμπειο γήπεδο Ναυπάκτου, παρουσία αρκετών γονιών και φίλων των παιδιών, με τους μικρούς μας να κερδίζουν δίκαια την ομάδα της Ναυπάκτου και να πανηγυρίζουν τη πρώτη θέση στο τουρνουά.

Για την ιστορία σκόρερ της ομάδας μας ήταν οι:

  • Χαϊδεμενάτος
  • Καπνίσης

Με νίκη όμως έκλεισαν το τουρνουά ποδοσφαίρου στη Ναύπακτο και οι Κ12 Αστέρας Μεσολογγίου, επικρατώντας στο μικρό τελικό της Κ12 Παναιτωλικός με σκορ 4-3, καταλαμβάνοντας τη 3η θέση στο τουρνουά.

Η ομάδα μας, παίζοντας αρκετά ψυχωμένα, επικράτησαν του Παναιτωλικού με σκόρερ τους:

  • Σπανός
  • Αθανασόπουλος
  • Κάκκος
  • Αουρέλιο

Η Διοίκηση του Αστέρα Μεσολογγίου συγχαίρει τα παιδιά που συμμετείχαν στο τουρνουά και είχαν την ευκαιρία να ανταγωνιστούν με συναθλητές τους από διάφορες περιοχές της Ελλάδος, αλλά συγχαίρουμε και τους προπονητές των Ακαδημιών μας –Γεώργιο Πετσίνη, Ιωάννη Ντζιβανάκη, Νικόλαο Παλιάτσα και Χρήστο Ζαπάντη- για τη παρουσία και τα επιτυχή αποτελέσματα σε ένα τόσο σπουδαίο τουρνουά. Οι κόποι και η δουλειά τους όλη τη φετινή χρονιά επιβεβαιώθηκαν και σε αυτό το τουρνουά, αλλά και στις επιτυχίες των Κ14 και Κ16 στα πρωταθλήματα που συμμετέχουν στο Νομό μας.

 

Το σημαντικότερο από όλα όμως ήταν η συμμετοχή, η προσπάθεια και η διασκέδαση των παιδιών μας, βιώνοντας την εμπειρία να παίζουν το αγαπημένο τους ποδόσφαιρο, συμμετέχοντας σε ένα Τουρνουά, με παιδιά από διάφορες πόλεις της πατρίδας μας. Για τα περισσότερα παιδιά ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχαν σε ένα τέτοιο γεγονός, ήταν μια ωραία ευκαιρία να ανταγωνιστούν αντιπάλους σε ένα αρκετά υψηλό επίπεδο, μέσα από το αγαπημένο τους χόμπι, ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!