Στην Ιβηρική βρέθηκε άνθρωπος του Παναιτωλικού, ενώ ο Ατρόμητος ξεκινάει τις συζητήσεις με τον Κρις Κόουλμαν. Τέλος η σεζόν για Μορέιρα. Όλα τα νέα της ημέρας (27/4) στη Super League 1.

Super League νέα 27/4: Ο Παναιτωλικός αρχίζει να προετοιμάζεται μεταγραφικά και ο Ατρόμητος επιθυμεί να τελειώσει το θέμα της ανανέωσης του Κρις Κόουλμαν. Προβλήματα τραυματισμού για Μορέιρα και Φελίπε.

 

Παναιτωλικός: Ταξίδι στην Πορτογαλία

Στελέχωση του τεχνικού επιτελείου και ανανεώσεις είναι τα θέματα που «καίνε» στο Αγρίνιο. Ωστόσο, ο Παναιτωλικός σταδιακά θα βγει στην αγορά και για πιθανούς μεταγραφικούς στόχους. Σε κάποιες θέσεις θα γίνουν δεδομένα προσθήκες. Ενδεχομένως σε αυτό το πλαίσιο να έγινε και ένα ταξίδι στην Πορτογαλία. Είναι, άλλωστε, αγορά που εμπιστεύονται οι άνθρωποι του κλαμπ. Τόσα χρόνια έχουν χτίσει εκεί το δικό τους δίκτυο επαφών. Εν τω μεταξύ, παίκτες από τα τμήματα υποδομής (Αναστασόπουλος, Κουνάβας, Λαζαρίδης, Νικολάου και Σοροβός) προπονούνται υπό τις οδηγίες του Γιάννη Αναστασίου.

 

Ατρόμητος: Στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Κόουλμαν

Η πρόσληψή του ήταν κομβική για να γλιτώσει ο Ατρόμητος τον υποβιβασμό. Ο Κρις Κόουλμαν έβαλε τη σφραγίδα του από τη στιγμή που ήρθε. Αναμενόμενα θα τον καλούσαν οι Περιστεριώτες να ανανεώσει. Στην Ελλάδα βρίσκεται ο εκπρόσωπός του και οι επαφές θα ξεκινήσουν. Διάθεση από όλες τις πλευρές υπάρχει. Εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό, οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί. Τέλος, διαψεύδονται τα σενάρια περί Νεόφυτου Λάρκου. Πρόκειται για τον πρώην τεχνικό διευθυντή της Ομόνοιας, ο οποίος βρίσκεται σε επαφές με την Ανόρθωση.

 

Ιωνικός: Πριν τελειώσει το πρωτάθλημα

Η παραμονή ήρθε, οι ανανεώσεις ακολουθούν. Είναι πολλά τα ανοιχτά μέτωπα που έχει ο Ιωνικός. Μόνο ο Μύγας έχει κλείσει. Ωστόσο, με κάποιους οι συζητήσεις θα είναι σύντομες γιατί υπάρχει ήδη ταύτιση απόψεων. Στη Νίκαια εκείνο που υποστηρίζουν είναι πως πριν τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, θα έχουν ανανεώσει όσοι πρέπει.

 

ΠΑΣ Γιάννινα: Μορέιρα τέλος για φέτος

Δεν του πήγε η χρονιά. Έδειξε κάποια καλά στοιχεία, αλλά ο Ηρακλής Μεταξάς δεν τον πίστεψε τόσο. Μέσα σε όλα ήρθε και ένας τραυματισμός για να τελειώσει πρόωρα η σεζόν για τον Μορέιρα. Ο τελευταίος υπέστη ρήξη μηνίσκου στο φιλικό με τον Θεσπρωτό και θα μείνει εκτός για σημαντικό χρονικό διάστημα.

 

ΟΦΗ: Ενοχλήσεις ο Φελίπε

Ένα απρόοπτο είχε η προπόνηση της Τετάρτης, καθώς ο Λουίζ Φελίπε αισθάνθηκε ενοχλήσεις. Θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο για να διαπιστωθεί τι ακριβώς αντιμετωπίζει ο Βραζιλιάνος. Από εκεί και πέρα οι Αποστολάκης, Χαλκιαδάκης και Φαϊτάκης της Κ19 προπονήθηκαν με την πρώτη ομάδα. Ατομικό ακολούθησε ο Τοράλ, όπως και ο Ντουρμισάι παράλληλα με θεραπεία. Ίωση έχει ο Κοροβέσης, εκτός είναι και ο Ντε Γκουζμάν.

 

Αστέρας Τρίπολης: Τα ζόρια και η επιβράβευση

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οι καινοτόμες ιδέες είναι ελάχιστες. Ο Αστέρας Τρίπολης αποτελεί εξαίρεση. Τα podcast των παικτών του έχουν τη δική τους ομορφιά. Ήρθε η σειρά και του Ατιένθα να μιλήσει. Ο Ισπανός εστίασε κυρίως στα όσα πέρασε μέχρι να γίνει επαγγελματίας. Οι θυσίες ήταν πολλές.