Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Με μεγάλη αισιοδοξία και σε ευδιάθετο κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα της Δευτέρας 8 Αυγούστου 2022, στο γήπεδο των Παλαιμάχων στην Αστροβίτσα Αιτωλικού, η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας ενόψει της προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική σεζόν 2022 – 2023, που μετά την φετινή της άνοδο θα αγωνιστεί και πάλι στα “σαλόνια” της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλ/νίας.
Οι ποδοσφαιριστές παλιοί και νέοι, αλλά και νεαροί προερχόμενοι από τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου μας που θα ενσωματωθούν στην πρώτη ομάδα, προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του προπονητικού επιτελείου, Γιάννη Κοντό, Νίκο Καβαλιέρη, Γιώργο Κατσούλα (απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων ο Χρήστος Κυριάκης).
Παρόντες στην πρώτη προπόνηση για την νέα αγωνιστική σεζόν 2022 – 2023 ήταν ο πρώην Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου φίλος και υποστηρικτής της ομάδας μας κ. Νίκος Καραπάνος, τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου ο Πρόεδρος Κώστας Αργυρόπουλος, ο Γενικός Αρχηγός Γεράσιμος Μπομποτάς και ο Ταμίας Σπύρος Ψυλογιάννης, καθώς και αντιπροσωπεία από τον Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ κ.κ. Γιώργος Φλώρος και Τάσος Κτιστόπουλος, όπου ευχήθηκαν σε όλους τους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό επιτελείο καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία πάνω απ’ολα και καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί.
ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Π.Σ. ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα, άτομα που στέκονται και γρασίδι
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και άτομα που στέκονται