Η εντυπωσιακή Ουκρανή Ντάσα Σαμπίνα, τρέλανε ακόμα και τον Ζοσέ Μουρίνιο! Και όχι άδικα!

Μία πολύ ειδική συνάντηση είχε ο Ζοσέ Μουρίνιο, που βρέθηκε στο πλευρό της πανέμορφης Ουκρανής ρεπόρτερ, Ντάσα Σαμπίνα.

Συγκεκριμένα ο Special One δεν έχει κάποια νέα σχέση, αλλά η ξανθιά καλλονή που εργάζεται στο Shaktar TV μίλησε μαζί του στα πλαίσια του φιλικού της ομάδας με τη Ρόμα.

Μπορεί η ιταλική ομάδα να νίκησε πολύ εύκολα, ωστόσο σίγουρα κανείς στο γήπεδο δεν έβλεπε τον αγώνα, αφού μέσα υπήρχε η Σαμπίνα.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν πρόκειται για μία πολύ εντυπωσιακή παρουσία, που κόβει την… ανάσα και μένεις να την κοιτάς.

Το σώμα της είναι πραγματικά απίστευτο, ενώ το μπούστο της προκαλεί… εγκεφαλικά και όπως ήταν λογικό ακόμα και ο Ζοσέ Μουρίνιο έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

Πάντως η Ντάσα Σαμπίνα είναι παντρεμένη με τον ποδοσφαιριστή της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Βαλερί Μπόνταρ, ενώ δεν είναι γνωστή μόνο για την ομορφιά της.

Στο παρελθόν είχε συγκρουστεί και με τον Ντένις Ποπόφ ο οποίος της είχε ασκήσει πολύ αυστηρή κριτική.

Έτσι εκείνη είχε απαντήσει λέγοντας:

«Δεν θα καταλάβω ποτέ τέτοιους ανθρώπους όπως ο Ντένις Ποπόφ, και δεν μπορώ να αποκαλώ τέτοιους ανθρώπους άντρες. Δεν καταλαβαίνω τους άντρες που σκορπούν βρωμιά για άλλα κορίτσια. Είτε είναι η κοπέλα σου είτε δεν είναι δική σου.

Ένα άτομο δεν θα μπορούσε να νοιαστεί για το σε ποιον να ρίξει λάσπη. Τα λόγια που άκουσα να απευθύνονται σε εμένα και οι ενέργειες που έγιναν σε σχέση με τη Νάστια (πρώην κοπέλα του Ποπόφ), μου προκάλεσαν φρίκη. Μόνο ο φόβος ότι τέτοιοι άντρες είναι αληθινοί».

Δείτε τις φωτογραφίες της: